Wij verzetten we ons met oprechte en ongekende kracht tegen de groeiende joden- en Israëlhaat.

Met dank overgenomen van Partij voor de Vrijheid (PVV) i, gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2024.

Geert Wilders: “De haat van extreem linkse oproerkraaiers en delen van de links-liberale elite in politiek en media tegen onze Joodse landgenoten en de staat Israël sinds de barbaarse moordpartij op onschuldige burgers op 7 oktober 2023, heeft het antisemitisme en de jodenhaat direct gevoed.

Het begon meteen na 7 oktober met opruiende demonstraties van miljoenen mensen met foute vlaggen en dito slogans in veel Europese hoofdsteden, waaronder heel veel niet westerse allochtonen die daarmee aantoonden geen van onze waarden te delen en hier niet thuis te horen. Daarna volgden het verraad op universiteiten en in delen van onze media en politiek. Zowel nationaal als internationaal, van de Tweede Kamer tot in de EU en VN, als in kranten en op TV. Iedere dag opnieuw. Er zijn nu zelfs agenten die weigeren Joodse objecten te beschermen en in plaats van dat ze op staande voet worden ontslagen, hebben hun laffe politiebazen begrip.

We zijn zo sterk als de zwakste schakel. En het barst van de zwakke schakels. Die maandag allemaal met pakken boter op hun hoofd de slachtpartijen van een jaar geleden herdenken.

Ik zal hun lafheid altijd blijven benoemen. En opkomen voor onze waarden, cultuur en tradities. Dat onderscheidt ons ook van de vijandige moordmachines van Hamas cum suis en de verdedigers van al hun kwaad. Zij houden van de dood maar wij houden van het leven. En we verdedigen met alles wat we in ons hebben onze manier van leven. En dus verzetten we ons met oprechte en ongekende kracht tegen de helaas groeiende joden- en Israëlhaat.

Tegen het weggeven van ons land en continent aan migranten die onze waarden niet delen. Tegen politici, journalisten en onderwijsbestuurders die schaamteloos de kant van het kwaad kiezen en wiens moreel kompas inmiddels in Gaza ligt.

We zullen nooit opgeven.

Maar het kwaad altijd bestrijden, wat de prijs daarvoor ook is.

Want we laten ons land en continent niet kapotmaken.

We kiezen voor de kracht van de rede.

En we zullen winnen.

Hier in Nederland én in Israël.

Am Israël Chai.”