Weer nieuwe steun voor Lodewijk Asscher

Met dank overgenomen van L.F. (Lodewijk) Asscher i, gepubliceerd op woensdag 23 november 2016.

Vandaag brengt Lodewijk Asscher een bezoek aan Twente. Deze mensen steunen hem:

Ep Wieldraaijer

Ik kies voor Lodewijk omdat ik van harte zijn opvattingen steun over vaste banen en geen loonconcurrentie binnen de Europese Unie.

Leander Broere

Lodewijk weet mij te raken door duidelijk en compromisloos stelling te nemen tegen uitbuiting, ongelijkheid en discriminatie. De onderwerpen waar het de komende jaren over moet gaan. Mijn onderwerpen. Daarom steun ik Lodewijk Asscher.

Marjolein Wessels

Ik steun Lodewijk Asscher omdat hij staat voor optimisme en verbinding.

Dat hebben we nodig in deze tijd waarin het eigen gelijk soms zo veel belangrijker lijkt dan begrip voor de ander. Lodewijk Asscher heeft een authentiek en positief geluid. Dat brengt onze partij verder. Samen vooruit!

Laurens van de Velde

Met vertrouwen de toekomst tegemoet treden kan alleen als we steeds weer onze opdracht centraal stellen: bouwen aan een eerlijke verbonden samenleving met kansen voor iedereen, waarin datgene dat ons bindt sterker is dan dat waarin we verschillen. Die missie is bij Lodewijk Asscher in goede handen. Een leider die onze waarden centraal stelt en daar naar handelt, en dagelijks laat zien waarom we optimistisch en hoopvol de dag van morgen moeten omarmen.

Patty Wolthof

Ik heb lang getwijfeld, want ik heb grote waardering voor Diederik Samsom. Toch kies ik voor Lodewijk Asscher. Vanwege zijn inzet voor eerlijk en goed werk, zijn strijd voor een inclusieve samenleving, maar ook vanwege zijn verbindende stijl van politiek bedrijven. Ik geloof dat hij de PvdA sterker kan maken, zowel van binnen als van buiten.

Alieke van Dijk

Lodewijk is altijd duidelijk geweest in waar hij voor staat en zich hard voor wil maken. Een sociaal Nederland waar kansen voor iedereen gelijk moeten zijn. Als minister heeft Lodewijk veel belangrijke, sociale stappen kunnen zetten. Graag zie ik dat hij deze missie doorvoert als ons politiek leider.