Kom naar het congres

Met dank overgenomen van J.L. (Hans) Spekman i, gepubliceerd op vrijdag 15 juni 2012.

Central Studios in Utrecht vormt zaterdag 30 juni het decor van ons verkiezingscongres. Het belangrijkste agendapunt is het vaststellen van het verkiezingsprogramma. Een start voor een sterker en socialer Nederland. Een land waarin we banen creëren, talenten benutten en de motor van onze economie weer laten draaien. Een land waarin ouderen en zieken geen extra rekening betalen en leerkrachten, agenten en verpleegkundigen de beloning krijgen die ze verdienen.

Ook stellen we de kandidatenlijst vast met de mensen die voor ons vanuit de Tweede Kamer gaan werken aan een sterker en socialer Nederland.

Op het congres is kinderopvang aanwezig. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, dan kun je dit kenbaar maken bij Kirsten Boer: kboer@pvda.nl. Wanneer je gebruik wenst te maken van een gebarentolk, dan kan je dat eveneens aangeven bij Kirsten.

Voor deze bijeenkomst kun je reserveren via de reserveerlijn van de PvdA: 0900-9553 (lokaal tarief). Voor aanmelding heb je het nummer van deze bijeenkomst nodig: 5807. Houd ook je relatienummer en postcode bij de hand. Indien je geen relatienummer hebt, dan word je doorverbonden met een van onze medewerkers van de Ledenadministratie (tijdens kantooruren).