Dag van de Arbeid in Tilburg

Met dank overgenomen van J.L. (Hans) SpekmanĀ i, gepubliceerd op vrijdag 20 april 2012.

Op 1 mei staan we stil bij al die mensen die hun leven letterlijk of figuurlijk gaven voor de strijd voor fatsoenlijke arbeidsomstandigheden. En we vieren hun en onze successen die soms zo vanzelfsprekend lijken. De achturige werkdag, dat oud en arm niet langer hand in hand gaan, en al die afspraken die er voor zorgen dat iedere werknemer in fatsoenlijke omstandigheden zijn of haar werk kan uitvoeren.

Dit jaar vieren we 1 mei in Tilburg en eren we onze helden van de werkvloer. We zouden het erg leuk vinden als ook jij die dag van de partij bent.

Deze 1e mei vieren we in Tilburg in de 'Hall of Fame' op het NS-plein in Tilburg. Een plek met bijzondere sociaaldemocratische wortels. En niet alleen de plek is bijzonder maar ook het programma. We staan namelijk niet alleen stil bij het verleden, maar we kijken ook naar de toekomst. Naar alles wat ons nog te doen staat. En we eren onze helden van de werkvloer.

We zouden het erg leuk vinden als ook jij die dag van de partij bent. Laat ons elkaar begroeten op dinsdag 1 mei om 15.30 uur in Tilburg gedurende een mooi programma:

Inloop met muziek

Welkomstwoord Marieke Moorman (PvdA-wethouder Tilburg)

Opening door Hans Spekman

Lezing door Ton Wagemakers, over het ontstaan van de sociaaldemocratie in Tilburg

Uitreiken speldjes aan jubilarissen door Hans Spekman en Diederik Samsom

Muzikaal intermezzo

In gesprek met onze helden van de werkvloer

Speech Diederik Samsom

Meet and Greet met Diederik Samsom

Borrel met muziek

Graag tot op de Dag van de Arbeid!

Aanmelden kan via de reserveerlijn: 0900-9553. Het aanmeldnummer voor deze bijeenkomst is: 5801. Houd ook uw relatienummer en postcode bij de hand. Als je geen relatienummer hebt word je doorverbonden met een van onze medewerkers van de Ledenadministratie (tijdens kantooruren).