Leendert Luistert bij VVD Hillegom

Met dank overgenomen van L.A. (Leendert) de Lange i, gepubliceerd op dinsdag 22 maart 2016, 2:41.

Maandag 21 maart was de start van het spreekuur Leendert Luistert. Samen met de fractievoorzitter van de VVD Hillegom Aleid Ringelberg, wethouder Jeroen Verheijen en burger-raadslid Louise Pijnacker heb ik eerst een bezoek gebracht aan de zorgorganisatie HOZO. Het is mooi om te zien dat in dit nieuwe woon-zorgcentrum jong en oud samen gaan.

Na dit werkbezoek was de aftrap van het spreekuur Leendert Luistert. Samen met Aleid Ringelberg ben ik in gesprek gegaan met inwoners en organisaties over het belang van een vitale volksgezondheid. Tijdens dit spreekuur kan iedere geïnteresseerde in gesprek gaan over de zorg, maar is het natuurlijk ook mogelijk om andere actualiteiten aan te kaarten. Hierna was het Hillegoms Politiek Café met als thema 'Den Haag vandaag door de ogen van een Bollenstreker'. Als streekgenoot voel ik mij zeer verbonden met dit gebied en wil ik graag horen wat er speelt in de regio.

Na afloop kwamen er enthousiaste geluiden van de deelnemers aan het bezoek aan HOZO, Leendert Luistert en het Politiek Café van de VVD Hillegom. Ik heb mooie gesprekken gevoerd met inwoners van Hillegom en heb een goed beeld gekregen van wat er speelt in de regio. Die neem ik graag mee naar Den Haag. Ik kijk dan ook al uit naar het bezoek aan de gemeente Teylingen op 18 april.