50PLUSpunt Friesland feestelijk geopend

Met dank overgenomen van H.C.M. (Henk) Krol i, gepubliceerd op vrijdag 20 februari 2015.

Vandaag is in Leeuwarden het eerste 50PLUSpunt geopend. De openingshandeling werd verricht door Henk Krol, Tweede Kamerlid voor 50PLUS.

50PLUS trekt het land in, niet alleen met kandidaten voor Provinciale Staten, bestuursleden en vrijwilligers die in allerlei plaatsen met mensen in gesprek gaan, maar ook met vaste en mobiele locaties. Op diverse plekken in het land worden tijdelijke infowinkels en -kantoren geopend en in verschillende provincies trekken 50PLUS-caravans door stad en land.

Officieel geopend

Het allereerste 50PLUSpunt werd vandaag onder ruime mediabelangstelling geopend in Leeuwarden, aan de Westersingel 52. Het feestelijk versierde infopunt werd officieel open gesteld door Tweede Kamerlid Henk Krol. Hij werd daarbij terzijde gestaan door Jan Waterlander, lijsttrekker voor de Friese Provinciale Staten, en Theun Wiersma, lijsttrekker voor de verkiezingen voor Wetterskip Fryslân.

Elke vrijdag en zaterdag open

Leden en andere belangstellenden zijn tijdens de openingsuren van het tijdelijke informatiepunt van 50PLUS Fryslân van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee van gedachten te wisselen over de standpunten van de partij of andere zaken die spelen. Het 50PLUSpunt in Leeuwarden is in ieder geval elke vrijdag en zaterdag open van 14.00 tot 18.00 uur, maar ook op andere momenten en op afspraak.