Terugblik Fundraising Diner VVD Roermond

Met dank overgenomen van K.C.J. (Karin) Straus i, gepubliceerd op vrijdag 17 augustus 2012.

Afgelopen woensdag organiseerde VVD Roermond een fundraisingdiner. Speciale gast van de avond was Ivo Opstelten, minister van Veiligheid & Justitie, die zijn bezoek combineerde met een bliksembezoek die middag aan de afdeling Stadstoezicht van gemeente Roermond. Andere aanwezige prominenten waren de wethouders van de VVD in Roermond Jos van Reij en Vincent Zwijnenberg en de nieuwe Limburgse deputé en lijstduwer bij de verkiezingen Eric Koppe.

 
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog

Tijdens het diner werd er volop van gedachten gewisseld over de plannen van de VVD voor Nederland; Ivo Opstelten deelde zijn visie op de toekomst en Karin Straus presenteerde haar nieuwe verkiezingsposter en verschafte alle gasten een inkijkje in haar campagne. Maar ook niet-politieke onderwerpen kwamen aan de orde. Zo verzorgde Dhr. Rob Niesen letterlijk een boeiende presentatie over de stichting Boeien; een stichting die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een innovatieve manier opleidt en begeleidt naar werk. Mw. Jenny Buijks van Stichting Daelzicht liet de gasten (virtueel) kennismaken met het Belevenissenpark; een ondernemende en creatieve aanpak in de zorg, waarbij zorg en bedrijfsleven elkaar in een innovatieve omgeving kunnen versterken. Beide initiatieven passen natuurlijk perfect in de filosofie van de VVD.

 
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog

Terugkijkend was het een prachtige avond. Niet alleen in politieke zin. Oude bekenden troffen elkaar en er werden verrassende, nieuwe contacten gelegd. De meeste bezoekers bleven tot het eind aanwezig en gingen, volop gemotiveerd om de campagne - in welke vorm dan ook - te ondersteunen, naar huis.

Meer foto's van de fundraising vindt u op het Pinterest-fotoblog van Karin.