Karin Straus genomineerd als 'Beste webpoliticus'

Met dank overgenomen van K.C.J. (Karin) Straus i, gepubliceerd op dinsdag 28 augustus 2012.

Karin Straus uit Roermond is genomineerd als Beste Webpoliticus. Het kandidaat Tweede Kamerlid voor de VVD maakt in haar persoonlijke campagne veel gebruik van social media. Straus heeft Twitter, Facebook en LinkedIn, maar ook een YouTube-kanaal. Ook beantwoordt de politicus reacties van haar volgers. De winnaar van de verkiezing tot webpoliticus van het jaar wordt op 10 september bekend gemaakt.

Op de site van 'Beste webpoliticus' wordt de nominatie van Karin als volgt beschreven:

De VVD'er Karin Straus maakt wat ons betreft een grote kans op de titels 'Beste Webpoliticus 2012' en 'Beste Social Mediagebruiker'. Straus heeft Twitter, Facebook en LinkedIn, maar ook een YouTube-kanaal. Ze updatet haar social media regelmatig, en reageert ook op reacties van haar volgers. Haar YouTube-kanaal is wat verouderd, maar ze laat in een bericht op Facebook weten dat er binnenkort nieuwe campagnefilmpjes op komen.

Straus heeft ook een persoonlijke pagina, waar grote knoppen naar haar social media en een Twitterfeed op staan. Verder is de site overzichtelijk en mooi vormgegeven. Kleine tip van ons: begin een weblog, dan krijgen de kiezers nog meer inzicht in de standpunten en belevenissen.

 
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog

Stemmen

De winnaar wordt op 10 september bekend gemaakt. Ook stemmen? Ga dan naar de webiste van Beste Webpoliticus.