19 januari 2011

Met dank overgenomen van M.L. (Marianne) Thieme i, gepubliceerd op woensdag 19 januari 2011.

We gaan de draad weer oppakken, griep is bijna geweken, hebben prachtig partijcongres achter ons. Goeie sfeer, goeie besluiten, prachtige lijsten in de provincies waar we meedoen aan de verkiezingen voor Provinciale Staten.

Spannende tijden, ben me op dit moment aan het voorbereiden op de hoorzitting Afghanistan van a.s vrijdag. Net Argos teruggeluisterd over politiewetenschapper Henk Sollie die een spreekverbod opgelegd heeft gekregen.

Onbegrijpelijk dat er zoveel druk wordt uitgeoefend en dat een partij als Groenlinks of D66 overweegt mee te gaan werken aan het opleiden van je eigen vijanden door wapens, munitie en uniformen uit te delen aan mensen in oorlogsgebied die je niet kent en waar niemand voor kan in staan.

De berichten over de Nederlandse missie in Afghanistan die tot nu toe tot ons komen geven een ontluisterend beeld van manipulatie en verraad. Klik hier.

Gelukkig zijn er ook goede berichten. Terwijl veel andere partijen over elkaar heen buitelen in het kader van menscentrale thema’s hebben wij een aantal belangrijke resultaten voor de dieren binnen gesleept.

Onze twee moties die de regering opdragen einde te maken aan 'zelfcontroles' door de veetransportsector en nú afrekenbare doelen eisen aangenomen! Klik hier.

En we hebben met succes een spoeddebat aangevraagd over de weigering van staatssecretaris Bleker om iets anders te bedenken dan het jaarlijks doden van 80% van alle Veluwse zwijnen.

En er hangen nog veel meer successen in de lucht. Binnenkort meer!

Tot morgen