09 juni 2010

Met dank overgenomen van M.L. (Marianne) ThiemeĀ i, gepubliceerd op woensdag 9 juni 2010.

Het is zover, vandaag eindelijk naar de stembus. Iedereen die nog zweeft of overweegt een strategische stem uit te brengen op een grote partij wil ik het volgende meegeven. De enige echt strategische stem is een stem op de Partij voor de Dieren. Alleen wij kunnen groene invloed uitoefenen op de andere partijen, dat hebben we de afgelopen jaren laten zien. Met twee of meer zetels jagen we alle andere partijen aan, ook die in woord groen zijn, om echt tot daden over te gaan.

Ook vandaag wordt er nog campagne gevoerd. Op vele stations staan leden te flyeren. Echt geweldig, wat een enorme inzet!

Hier nog het laatste nieuws.

Ons graanveld vlakbij Schiphol is vernield. Het graan om de uitgespaarde letters is bewerkt met een chemisch middel. Zie hier het resultaat.

 
09 juni 2010
Bron: Blog Marianne Thieme

Bij de verkiezingen van basisscholieren zijn we de derde partij van Nederland geworden met 21 zetels! En ook bij de middelbare scholieren scoorde we goed met 7 zetels. Wat een geweldig resultaat. Kinderen en jongeren vinden dieren, natuur en milieu gelukkig heel belangrijk. Met deze uitslagen gaan we een goede toekomst tegemoet.

En Anja Hazekamp heeft in Groningen een jachthut oranje geschilderd om zo automobilisten opmerkzaam te maken op deze vreselijke bouwsels. Lees er meer over op: http://groningen.partijvoordedieren.nl/recent/news/i/4703

 
09 juni 2010
Bron: Blog Marianne Thieme