08 juni 2010

Met dank overgenomen van M.L. (Marianne) Thieme i, gepubliceerd op dinsdag 8 juni 2010.

Nederland bruist van de campagneactiviteiten! Hierbij enkele activiteiten van de afgelopen dagen.

PINK!, de politieke jongerenorganisatie van de Partij voor de Dieren, heeft in Amsterdam een aantal verkiezingsborden met dierenneuzen beplakt. Erg grappig!

 
08 juni 2010
Bron: Blog Marianne Thieme

Kijk hier naar het filmpje van de dierenneuzenactie: http://www.youtube.com/pinkpolitiek

Leden van de Partij voor de Dieren hebben op verkiezingsborden in Amsterdam het bord extra versierd met een geitje met de tekst: ‘Denk aan mij’.

 
08 juni 2010
Bron: Blog Marianne Thieme

Ook hebben enkele studenten er voor gezorgd dat duiven de verkiezingsposters van politieke partijen onder poepen, maar bewust niet die van de Partij voor de Dieren. Bekijk dit filmpje voor het grappige resultaat! http://www.youtube.com/watch?v=WhHzsm6O28Y

Je geld of je leven? Dat is vandaag de kop van de Partij voor de Dieren Metro. De Metro heeft vier omslagpagina’s met feitjes en weetjes over de partij. Ik deel de krant vanmiddag om 14.00 uur uit in het centrum van Den Haag. Dus als je de Metro nog niet gelezen hebt, grijp je kans of lees hem online: http://www.readmetro.com/show/en/MetroHolland/20100608/16/1/

 
Eén miljoen Metrolezers opgeroepen te kiezen voor duurzaamheid en mededogen
Bron: Blog PvdD

Vanavond doe ik nog mee aan het verkiezingsdebat van de NOS op Nederland 1 om 19.00 uur. Morgen kunnen we allemaal naar de stembus voor een nieuw parlement. Het blijft nog even spannend! We gaan voor zetelwinst, maar we weten dat de reflex van kiezers en politieke partijen is om tijdens de crisis vooral aan de portemonnee te denken. Korte termijn mensenbelangen zijn hot, hoe bestaat het!