23 mei 2010

Met dank overgenomen van M.L. (Marianne) Thieme i, gepubliceerd op zondag 23 mei 2010.

Heb een tour gemaakt door Noord-Brabant samen met Marc van Roosmalen en de PvdD-werkgroep Noord-Brabant. We hebben onder meer het weidevogelgebied De Hilver bezocht en de Vogelopvang in Zundert. We zijn door vertegenwoordigers van natuur- en milieuverenigingen bijgepraat over de stand van de biodiversiteit in Brabant. Zo is er in De Hilver (bij Den Opslag) vorige maand op een groot aantal percelen, nesten met broedsels van weidevogels vernield door het slepen van een raamwerk achter een tractor. Deze sleepwerkzaamheden werden uitgevoerd ter voorbereiding op het afgraven van het gebied. De provincie Noord-Brabant is notabene opdrachtgever! Ik ben voornemens hier Kamervragen over te stellen.

 
23 mei 2010
Bron: Blog Marianne Thieme

De vergelijking van de CPB berekeningen en ons programma is op briljante wijze in beeld gebracht door Jos Collignon. Kijk maar.

Prima opinie-artikel van Hans Alders over de werkelijke keuze op 9 juni.

Intussen staat op de Noordzee een boorplatform op springen volgens de Noorse overheid, het platform is inmiddels ontruimd.

Amerikaanse kiezers mogen niet langer hun stem uitbrengen in een kippenpak, in Nederland schijnt het nog niet op bezwaren te stuiten.

 
23 mei 2010
Bron: Blog Marianne Thieme

Het debat over duurzame veeteelt gaat onverminderd verder in NRC.

Prof André Krouwel maakt zich zorgen over het aantal malen dat PvdD geadviseerd wordt aan invullers van Kieskompas, kijk maar hier en hier.

Als je wilt helpen met de campagne vanachter je computer, meld je dan aan als follower op twitter van één van onze twitteraccounts.

Of doe je best bij één van de vele internetverkiezingen zoals: http://www.stemopkop.nl/, http://www.nupoll.nl/, http://3fm.publiek-politiek.nl/ of één van de vele andere polls die een belangrijke rol kunnen gaan spelen in het instabiele politieke landschap van dit moment.

Tot morgen!