18 mei 2010

Met dank overgenomen van M.L. (Marianne) Thieme i, gepubliceerd op dinsdag 18 mei 2010.

De campagne is echt begonnen. We krijgen heel veel mailtjes van PvdD-leden die enthousiaste reacties krijgen bij het flyeren!

Uit de Groene Kieswijzer blijkt dat we by far de groenste partij zijn! Check: www.groenekieswijzer.nl.

Veelzeggend: de bestuursvoorzitter van de Wageningen Universiteit, haalt in het universiteitsblad “Resource” uit naar hoogleraren die het waagden pleidooi tegen bio-industrie te tekenen (www.duurzameveeteelt.nl). Dijkhuizen is in eigen kring niet onomstreden, omdat het de duurste universiteitsbestuurder van Nederland is en omdat hij afkomstig is van veevoergigant Nutreco en tal van adviesfuncties heeft in de vee- en vleessector. Klik hier voor het artikel uit resource

Oud minister van Landbouw en prominent CDA-er, Cees Veerman, hekelt het natuurbeleid van het CDA. Als huidig voorzitter van Natuurmonumenten roept hij de kiezer op om met een groen hart te stemmen, waarbij hij uitkomt op de Partij voor de Dieren en GroenLinks. Dat ik dat nog eens mag meemaken ;-)

Morgen de wereldpremière van de documentaire Sea the truth van de Nicolaas G. Pierson foundation over de desastreuze gevolgen van de huidige visserij. Zeer actueel, klik hier .

Tot morgen!