08 mei 2010

Met dank overgenomen van M.L. (Marianne) Thieme i, gepubliceerd op zaterdag 8 mei 2010.

Een bevestiging van wat we natuurlijk al wisten: de Partij voor de Dieren blijkt aanzienlijke invloed te hebben op andere partijen in het parlement. Lees hier alles over het onderzoek van twee promovendi aan de Leidse universiteit.

Vandaag debat over steun aan Griekenland gehad, lees hier mijn bijdrage.

Heineken wil een stadion bouwen in een Mexicaans natuurgebied. De lokale bevolking heeft ons te hulp geroepen omdat Heineken een Nederlandse achtergrond heeft. Ik heb vandaag een brief gestuurd naar de manager social responsibility van Heineken. Ik ga er eigenlijk vanuit dat een bedrijf met duidelijke duurzaamheidsdoelstellingen nooit kan instemmen met de bouw van een stadion in de Mexicaanse natuur tegen de wil van de lokale bevolking. Binnenkort meer!

 
08 mei 2010
Bron: Blog Marianne Thieme

Zondag open ik de kunsttentoonstelling van Marijke Gémessy in Pulchri Studio/ Weissenbruchzaal te Den Haag. Van 8 tot en met 30 mei 2010 exposeert zij nieuwe objecten met neon en LEDS ter gelegenheid van haar 45-jarig jubileum als kunstenaar. Onderwerp is ondermeer hoe wij, als mensen, met dieren omgaan.

Pulchri Studio, Lange Voorhout 15, Den Haag open op di t/m zon van 11 - 17 uur. 1e Pinksterdag en 20 mei gesloten. 2e Pinksterdag geopend.

Misschien tot dan!

Vrolijk weekend.