Zonnig weekend! (Wint Obama komende week?)

Met dank overgenomen van B. (Boris) van der Ham i, gepubliceerd op zondag 2 maart 2008.

Zo meteen maar eens naar buiten. Het minieme kleurtje dat ik in Brazilië heb opgedaan wil ik graag behouden. Even de stad in dus. Dit weekend heb ik veel achter te computer doorgebracht. Veel geschreven. Het zijn drukke weken, met veel debatten en gedoe. Vorige week debatten gehad over milieu en energie, een hoorzitting over drugsbeleid en een heus onderzoek laten uitvoeren naar de tolerantie van homo's en lesbo's. Op vrijdag was ik te zien bij Claudia de Breij's programma 'Thank God It's Friday!' en gisteren op RTL-Nieuws bij een item over vertragingen van bouwprojecten. Dat is nog eens afwisseling, to put it mildly!

Nikki de winnaar, nou Obama nog!

Gisterenavond was de finale van Idols. Mijn voorkeurskandidaat, Nikki, won. De andere kandidaat, Nathalie, zal ook goed terecht komen. Die was ook erg sterk.

Van een andere orde is komende week de strijd tussen Obama en Hillary. Waarschijnlijk wordt komende week duidelijk wie de kandidaat namens de Democraten wordt. Ik hoop op Obama. Het ziet er niet goed uit voor Hillary. Ze is een beetje verongelijkt, gaat om haar heen slaan, terwijl Obama tamelijk rustig blijft en presidentiëler oogt. Vandaag zag ik niettemin een erg aardige reclame filmpje voor Hillary, verzorgt door de acteur Jack Nicholson.