COM(2006)544 EU - Verordening
Wijziging van Verordening (EG) nr. 379/2004 met betrekking tot de verhoging van de tariefcontingenten voor bepaalde visserijproducten voor de periode 2004-2006 - Hoofdinhoud
Dit is een beperkte versie
U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de Parlementaire Monitor.
Inhoudsopgave
officiële titel
Voorstel voor een verordening van de Raad tot wijziging van Verordening (EG) nr. 379/2004 met betrekking tot de verhoging van de tariefcontingenten voor bepaalde visserijproducten voor de periode 2004-2006officiële Engelstalige titel
Proposal for a Council Regulation amending Regulation (EC) No 379/2004 as regards the increase of the volumes of tariff quotas for certain fishery products for the period 2004 to 2006Rechtsinstrument | Verordening |
---|---|
COM-nummer i | COM(2006)544 |
Extra COM-nummers | COM(2006)544 |
Celex-nummer i | 52006PC0544 |
Document | 25-09-2006 |
---|---|
Online publicatie | 25-09-2006 |
Besluit | 20-11-2006; Verordening 2006/1723 |
Bekendmaking in Publicatieblad i | 23-11-2006; Special edition in Bulgarian: Chapter 02 Volume 022,Special edition in Romanian: Chapter 02 Volume 022,OJ L 324, 23.11.2006 |
Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met de stand van zaken van het dossier, de Europese rechtsgrond, de juridische context, een overzicht van verwante dossiers, de betrokken Europese organisaties (denk aan directoraten-generaal van de Europese Commissie, EP-commissies en Raadsformaties) en personen (denk aan eurocommissarissen en Europarlementariërs) en tot slot documenten van het Europees Parlement, de Raad van Ministers en de Europese Commissie.
De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de EU Monitor van PDC Informatie Architectuur.
Met de EU Monitor volgt u alle Europese dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.
De EU Monitor is ook beschikbaar in het Engels.