Word jij mijn nieuwe beleidsmedewerker?

Met dank overgenomen van J. (Jan) Huitema i, gepubliceerd op donderdag 2 maart 2017.

Op mijn kantoor is er ruimte voor een nieuwe medewerker. Als medewerker van een Europarlementariër ben je in staat zelfstandig, daadkrachtig en met overwicht te opereren binnen een internationale omgeving. Het is van belang dat je een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en een goed politiek gevoel hebt.

Je komt te werken in een team dat VVD-Europarlementariër Jan Huitema adviseert en ondersteunt. Het werk is veelzijdig en vergt flexibiliteit en organisatorische kwaliteiten. Jan is actief binnen de commissies landbouw en milieu. Ervaring binnen deze gebieden is een pré. Een flinke dosis interesse onontbeerlijk.

Je hebt minstens drie jaar werkervaring en academisch denk- en werkniveau. Je bent in staat complexe zaken snel te doorgronden en in heldere taal uit te leggen, zowel in woord als geschrift. Daarnaast zijn creativiteit en initiatiefrijk zijn noodzakelijk om van deze baan een succes te maken. Je kunt je vinden in het liberale gedachtengoed.

De standplaats is Brussel, maar je zult soms ook reizen en te maken hebben met onregelmatige werktijden. De aanstelling is fulltime met een proefperiode van 6 maanden en een looptijd tot het einde van het mandaat van de huidige Europarlementariërs (juni 2019). Je hebt tot en met maandag 27 maart 12.00 om te reageren via e-mail: jan.huitema@ep.europa.eu o.v.v. “Sollicitatie medewerker + naam”.

.