Jan Huitema zoekt medewerkster/ er!

Met dank overgenomen van J. (Jan) Huitema i, gepubliceerd op donderdag 14 juli 2016, 12:25.

Het kantoor van VVD Europarlementariër Jan Huitema is op zoek naar een kantoor- en eventmanager. In deze functie ben je primair verantwoordelijk voor het organisatorisch succesvol laten draaien van het kantoor. Je beheert een intensieve agenda en bent verantwoordelijk voor de administratie. Daarnaast vind je het leuk om evenementen te organiseren die het politieke werk ondersteunen. Hierbij ben je creatief en vernieuwend.

Werken in het Europees Parlement is intensief, je kunt daarom goed omgaan met deadlines en bent zorgvuldig en secuur. Je kunt helder communiceren in woord en schrift en houdt gemakkelijk overzicht in complexe situaties, zonder details te vergeten. Je neemt initiatief, zet zo nodig een stap extra en draagt hiermee bij aan de zichtbaarheid van het kantoor. Daarbij past geen 9-5 mentaliteit. Je bent representatief, staat stevig in je schoenen en beschikt over overtuigingskracht.

Affiniteit met de beleidsterreinen landbouw en milieu zijn welkom, een flinke dosis interesse onontbeerlijk. Je kunt je vinden in liberale opvattingen. Je beheerst tenminste de Nederlandse- en Engelse taal. 1-3 jaar relevante werkervaring en aantoonbare affiniteit met het organiseren van evenementen en seminars is gewenst. Beheersing van het Frans een pre. De werkplek is Brussel. Je persoonlijkheid is voor ons van doorslaggevend belang.

Wil je solliciteren dan graag een motivatiebrief en CV (in één document) vóór 22 augustus 12.00 sturen naar: jan.huitema@europarl.europa.eu met als onderwerp “sollicitatie medewerker Jan Huitema + naam”. Je hoort zo snel mogelijk of je wordt uitgenodigd op gesprek.