Gouda Geeft

Met dank overgenomen van M. (Mohammed) Mohandis i, gepubliceerd op woensdag 12 september 2012, 13:24.

Een prachtig initiatief in onze mooie stad. De PvdA zal ook een organisatorisch bijdrage leveren aan dit evenement.

GoudaGeeft! is een evenement dat dit jaar op 20 en 21 december plaatsvindt op de Markt van Gouda met een hoofdpodium op de Markt en akoestische optredens in de Waag. Voorafgaand aan het daadwerkelijke evenement roepen wij als organisatie de Gouwenaars op in actie te komen. Door het hele land worden nu al acties opgestart om geld op te halen voor Serious Request en dus ook in Gouda. Sportverenigingen, buurtverenigingen, scholen of gewoon een groepje vrienden. Het maakt niet uit met wie, maar doe iets voor het doel van dit jaar. We zamelen geld in voor moeders in oorlog- of conflictsituaties. "This one's for Mama!" RTV Gouwestad zendt beide dagen live vanaf de Markt uit en is de plek om de opbrengst van je eigen actie aan te bieden of een donatie te doen.

Het programma voor dit jaar is helemaal rond! Alle optredens kunnen gratis worden bijgewoond.

Natuurlijk kun je ook bieden op een van de unieke veilingitems. Wat dacht je bijvoorbeeld van een exclusieve rondleiding door het oude en nieuwe stadhuis van Gouda of een dag meelopen met een collegelid (inclusief VIP-lunch)

Heb je een actie verzonnen? Meld je dan bij ons via het contactformulier. diverse verenigingen, organisaties en particulieren hebben eigen acties opgezet, doneren items om te veilen op Marktplaats (zoek op GoudaGeeft!) of helpen mee tijdens het evenement zelf. We hebben nog steeds handen nodig. als je 20 of 21 december tijd vrij kan maken om te helpen: laat het ons weten! Dan kunnen we 22 december namens Gouda een mooi bedrag in Leiden aanbieden voor het goede doel.

Zie : www.goudageeft.nl