Gouds Café met Prem Radhakishun

Met dank overgenomen van M. (Mohammed) Mohandis i, gepubliceerd op vrijdag 7 september 2012.

Het Gouds Politiek Café op vrijdag 7 september 2012 staat in het teken van:

“De vertrouwenscrisis” Hoe staat het met de politieke stabiliteit van Nederland? Nederland mag op 12 september binnen tien jaar voor de 5e keer naar de stembus om de samenstelling van de 2e Kamer te kiezen. In ons land zijn er steeds meer zwevende kiezers en internationale ontwikkelingen (bv. binnen Europa) bepalen het nationale politieke debat en de publieke opinie. Er lijkt een grote vertrouwenscrisis in ongeveer alles te zijn, Europa is ‘uit’, de financiële sector al helemaal en alle politici zijn zakkenvullers. Is het echt zo slecht gesteld met Nederland of zijn er toch ook lichtpunten te benoemen om uit deze negatieve spiraal te komen.

Te gast zijn:

Prem Radhakishun:

TV & Radiopresentator programma Premtime en vaste tafelgast bij het VARA programma ‘De Wereld Draait Door’

&

Mohammed Mohandis,

Kandidaat PvdA-kamerlid

Raadslid PvdA Gouda

Kom en discussieer mee onder leiding van Gerrit Schinkel, sportjournalist van radio Gouwestad.

De avond wordt afgesloten met een muzikaal optreden van enkele Goudse muziektalenten, zangeres Jana de Heer en gitarist Luc Faelens van ‘de Oaktree’.

Locatie

Café het Goudse Glas

Lange Tiendeweg 2

2801 KH Gouda

U bent vrijdag 7 september 2012 van harte welkom vanaf 19.30, het Gouds Politiek Café begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur.

Meer info PvdA Gouda: Mohammed Mohandis Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Mark Maijenburg Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken