Vacature Persoonlijk Medewerker

Source: H.S. (Hayke) Veldman i, published on Tuesday, June 28 2016, 17:43.

Heb je interesse in landelijke politiek? Lijkt het je leuk om een Kamerlid bij al zijn werkzaamheden te ondersteunen? Heb jij het idee dat je dé onmisbare schakel voor Hayke kunt zijn? En heb je hem daarom nu meteen even gegoogled? Als dit zo is, dan zijn we al een stap verder.

Wat zoeken we?

Hayke heeft namelijk een vacature voor een persoonlijk medewerker en wil graag dat je per 1 september beschikbaar bent. Je bent in staat alle taken die je als PM’er moet doen snel onder de knie te krijgen. Als PM’er ben je aanspreekpunt voor bewoners, organisaties, bedrijven, journalisten en abtenaren die contact zoeken met Hayke. De actualiteit volg je op de voet, je signaleert relevante ontwikkelingen en je bereidt spreekbeurten en debatten organisatorisch en inhoudelijk voor. Maar er is meer! In de aanloop naar de verkiezingen (15 maart 2017) zal er ook volop campagne gevoerd worden! Lijkt het jou leuk om mee te denken over de campagne strategie? Ben je een expert op het gebied van social media? Heb je nu al vernieuwende ideeën die je het liefst zo snel mogelijk in de praktijk brengt?

Dit kan jij!

Als je op al deze vragen ‘ja’ hebt geantwoord, dan zou ik als ik jou was heel snel reageren. Team Veldman bestaat naast de persoonlijk medewerker uit twee beleidsmedewerkers en een persvoorlichter, en Hayke natuurlijk. Jij zal al jouw communicatieve- en netwerk vaardigheden nodig hebben om ervoor te zorgen dat je al bezig bent met het zoeken naar de antwoorden op de vragen die Hayke nog moet gaan stellen.

Is deze functie iets voor jou?

Hayke zoekt iemand die WO afgestudeerd is, een politieke antenne heeft en niet bang is om hard te werken. Organiseren is jouw tweede natuur, je werkt zelfstandig en stelt de juiste prioriteiten. Ook onder tijdsdruk werk je accuraat. Dat werkplanning en -tijden kunnen wijzigen is voor jou geen probleem. Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed; je redeneert helder en overtuigend, weet jouw ideeën goed te verwoorden en beschikt over een vlotte pen voor uiteenlopende teksten.

Interesse?

Geboden wordt een uitdagende functie van 36 uur in het hart van onze parlementaire democratie. Naast een unieke werkomgeving bieden we een passend arbeidsvoorwaardenpakket. Beloning vindt plaats volgens een eigen salarissysteem dat is geënt op dat van de rijksambtenaren (BBRA-schalen). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.

Praktische informatie

Jouw sollicitatie voorzien van motivatiebrief en CV kun je vóór 12 juli richten aan: Hayke Veldman, email h.veldman@tweedekamer.nl. Voor vragen en informatie kan er contact opgenomen worden met Maartje de Nie, tel: 070-3182942, email: m.dnie@tweedekamer.nl. De sollicitatiegesprekken zullen naar verwachting plaatsvinden in week 29 of 30.