Uitnodiging Ontwerpatelier Oranjedruk Nederland

Source: H.S. (Hayke) Veldman i, published on Monday, June 20 2016, 10:44.

In samenwerking met VVD Tweede Kamerlid Hayke Veldman, organiseert het Thematisch Netwerk Mobiliteit & Leefomgeving op 2 juli aanstaande de eerste activiteit van dit jaar. In het Ontwerpatelier "Oranjedruk Nederland" gaan we op zoek naar de liberale visie op hoe Nederland eruit zou moeten zien. Want, VVD'ers wordt vaak verweten een gebrek aan visie op de ruimtelijke inrichting te hebben. En daar gaan we verandering in brengen; geen blauwdruk, maar een Oranjedruk voor ons prachtige land!

Onder leiding van vooraanstaande ontwerpers Hilde Blank (BVR), Edwin Santhagens (Buro Sant & Co) gaan we concreet aan de slag met de liberale visie op de fysieke leefomgeving in Nederland, in een professioneel ontwerpatelier. Zij dagen de aanwezigen uit om tot een liberale visie voor de fysieke omgeving te komen en natuurlijk helpen ze daar ook een handje bij. Een belangrijk, actueel en vooral een interessant thema - dus save the date en zorg dat je erbij bent!

Actueel thema

Het ministerie van Infrastructuur en Milieu werkt op dit moment aan de Omgevingsvisie voor Nederland. Daarover wordt natuurlijk gedebatteerd in de Tweede Kamer en daarom is het belangrijk om een antwoord te formuleren op eenieder die de VVD verwijt een gebrek aan visie op de fysieke leefomgeving te hebben. Daar gaan wij Hayke Veldman een handje bij helpen! Want, een visie op ruimtelijke ontwikkeling kan ook gaan over hoe de fysieke leefomgeving eruit ziet zonder bemoeienis van de Rijksoverheid.

Wanneer & waar

Datum: zaterdag 2 juli 2016 10.00 - 12.00

Locatie: Generaal Vetterstraat 76-F - kantoor ZZPD architecten, Amsterdam

Aantal deelnemers: max. 35 deelnemers

Organisatie: Thematisch Netwerk Mobiliteit & Leefomgeving & Hayke Veldman

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door hier te klikken en het aanmeldformulier in te vullen. Let op: er zijn maximaal 35 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 2 juli aanstaande!

Met vriendelijke groet,

Willem Buunk en Hayke Veldman