Bezoekers en op bezoek

Source: L. (Lutz) Jacobi i, published on Thursday, October 11 2012.
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Blog Lutz Jacobi

Had deze dagen weer vele bezoekers, voor een “Dagje Den Haag”, vooral uit Fryslan! Altijd weer is de reactie bij ons afscheid: “We hebben een prachtig bezoek gehad en hebben een heel ander/positiever beeld gekregen van Politiek Den Haag”. Ondertussen zijn meer dan 3000 mensen m’n gast geweest in deze afgelopen 6 jaar. Iedereen is welkom!

Altijd vragen mensen wat ik doe als ik niet in de Tweede Kamer hoef te zijn. Ben dan zondermeer “in het land”en dit is heel divers.

Voor u even een beeld van mijn agenda als volksvertegenwoordiger in de afgelopen - en de komende dagen: de “Preek van de leek” , opening van de wandeltocht in de strijd tegen borstkanker, op werkbezoek bij een Hoogheemraadschap in Rotterdam, opening van een Ombudsteam in Almelo, het uitreiken van de Wadden- Award aan een Duitse ambtenaar …..en op pad voor een “egelexpeditie” met schoolkinderen in Joure.

Allemaal aktiviteiten die een relatie hebben met m’n woordvoerderschappen in de Tweede Kamer of gewoon omdat ik lid ben van het Parlement.

Dit vraagt veel tijd, maar geeft vooral veel energie door de contacten in het land en de Provincie Fryslan!