Een kijkje in de keuken van de Europese politiek?

Source: E. (Emine) Bozkurt i, published on Thursday, October 6 2011.
Een kijkje in de keuken van de Europese politiek?
Bron: Blog Emine Bozkurt

Over het politieke spel en je carrièremogelijkheden in Brussel

Heb je altijd al een fascinatie gehad voor internationale politiek en ben je nieuwsgierig naar hoe het er precies aan toe gaat in de Brusselse politieke arena? Zou je graag een keer een kijkje willen nemen in het Europees Parlement of heb je zelf ambitie om een carrière in Brussel te beginnen? Dan is dit je kans, want op woensdag 9 november nodigt Emine Bozkurt, voor de PvdA in het Europees Parlement, je graag uit in Brussel.

Tijdens dit bezoek aan het Europees Parlement kom je meer te weten over de carrièremogelijkheden die Brussel je te bieden heeft en heb je de bijzondere kans om de Europese politiek van dichtbij mee te maken. Ook krijg je naast een rondleiding door de imposante plenaire vergaderzaal uitleg over de werking van het parlement en de Europese Unie en haar instellingen. Uiteraard ontmoet je Emine Bozkurt en kun je haar vragen stellen over de dagelijkse werkzaamheden en haar drijfveren en visie op actuele onderwerpen.

Over Emine

Emine Bozkurt is lid van het Europees Parlement voor de PvdA. Zij vecht voor gelijke rechten van álle mensen; mannen en vrouwen, homo’s en hetero’s, ongeacht ras, geloof of levensovertuiging. In het Europees Parlement is Emine onder andere lid van de commissie Burgerlijke Vrijheden, Justitie en Binnenlandse Zaken en de commissie Vrouwenrechten en Gendergelijkheid. Daarnaast is zij ook benoemd tot voorzitter van de Anti-racisme en Diversiteit Intergroep (ARDI).

Iets voor jou?

Meld je dan snel aan via tleeuwerke@europa.pvda.nl, want de plaatsen zijn beperkt!

Meer informatie over het programma volgt na aanmelding.