Iedereen rent mee!

Source: L.Th. (Lea) Bouwmeester i, published on Wednesday, March 9 2011.
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Partij van de Arbeid

Aanstaande zondag komt ons 'Iedereen rent mee'-team weer in actie. Dit keer lopen we de ABN AMRO CPC Loop Den Haag, oftewel de route Den-Haag-Scheveningen-Den Haag. Sportieve PvdA'ers verzamelen op het Malieveld en de Koningskade om start en finish rood te kleuren! Wil je mee rennen of kom je ons aanmoedigen, meld je dan aan!

Dit keer heeft de PvdA maar liefst twee loopteams, één van 10 kilometer en één van 21 kilometer. Voor ieder wat wils! Het PvdA-loopteam bestaat uit onder andere leden, Kamerleden, Statenleden, gedeputeerden, medewerkers en raadsleden. We zijn dus een gevarieerd gezelschap en iedereen is van harte uitgenodigd!

Datum: zondag 13 maart

Locatie: we vetrekken vanaf het Malieveld

Vertrektijd: het team van 10 km start om 13.00, het team van 21 km om 14:30.

Er zijn voor beide groepen nog startnummers beschikbaar!

Ren mee in PvdA shirt

Heb je al een inschrijfnummer, maar nog geen felbegeerd 'iedereen rent mee'-shirt van de PvdA? Als je je aamneld krijg je er alsnog een. Natuurlijk is iedereen ook meer dan welkom om te komen supporteren en ons over de einstreep te halen. Daarvoor hebben we een speciaal supportersteam waarvoor aanmelden ook nog mogelijk is. Neem gerust familie en bekenden mee. We gaan er samen een gezellige en sportieve middag van maken.

Ik kijk er erg naar uit, en hoop jullie te zien op het Malieveld!