In de serie ‘twitterviews’ met bekende Nederlandse twitteraars komt dit keer Arjan El Fassed aan het woord. Hij is nog steeds met afstand de meest gevolgde twitteraar van Nederland. Met 290.000 volgers laat hij zelfs internationale toppers als @arminvanbuuren en @tiesto achter zich. El Fassed’s populariteit op Twitter nam een vlucht toen hij vorig jaar wereldwijd in het nieuws kwam met de eerste straat ter wereld vernoemd naar een Twitteraccount. Tegenwoordig zit Arjan voor Groen Links in de Tweede Kamer. “Bij veel politici wordt Twitter vooral ingezet als persberichtenmachine en voor spin. Terwijl het voor mij vooral gaat om het luisteren”

Source: A. (Arjan) El Fassed i, published on Wednesday, October 27 2010.

In de serie ‘twitterviews’ met bekende Nederlandse twitteraars komt dit keer  Arjan El Fassed aan het woord. Hij is nog steeds met afstand de meest gevolgde twitteraar van Nederland. Met 290.000 volgers laat hij zelfs internationale toppers als  @arminvanbuuren en  @tiesto achter zich. El Fassed’s populariteit op Twitter nam een vlucht toen hij vorig jaar wereldwijd in het nieuws kwam met de  eerste straat ter wereld vernoemd naar een Twitteraccount. Tegenwoordig zit Arjan voor  Groen Links in de Tweede Kamer. “Bij veel politici wordt Twitter vooral ingezet als persberichtenmachine en voor spin. Terwijl het voor mij vooral gaat om het luisteren”.

In de serie ‘twitterviews’ met bekende Nederlandse twitteraars komt dit keer Arjan El Fassed aan het woord. Hij is nog steeds met afstand de meest gevolgde twitteraar van Nederland. Met 290.000 volgers laat hij zelfs internationale toppers als @arminvanbuuren en @tiesto achter zich. El Fassed’s populariteit op Twitter nam een vlucht toen hij vorig jaar wereldwijd in het nieuws kwam met de eerste straat ter wereld vernoemd naar een Twitteraccount. Tegenwoordig zit Arjan voor Groen Links in de Tweede Kamer. “Bij veel politici wordt Twitter vooral ingezet als persberichtenmachine en voor spin. Terwijl het voor mij vooral gaat om het luisteren”.