Dinsdag 17 november

Source: J.J. (Jan) Mastwijk i, published on Tuesday, November 17 2009.

Alle stukken die voor de fractievergadering zijn geagendeerd, kunnen we niet allemaal behandelen. Tamelijk gebruikelijk in deze periode. Veel begrotingen die op de rol staan. Een pak stukken van ongeveer 12 mm dik. Jammer voor diegenen die ooit hebben uitgedragen dat er een ‘papierloos’ kantoor zou komen. Misschien dat het er ooit komt, maar zolang ik nog lasogen krijg van het alleen maar naar een beeldscherm kijken, gaan we dat dus niet meemaken. Dan moet de techniek met iets anders komen. Ik sluit dat niet, maar zover zijn we nog niet.

Eind van de middag praat ik met een aantal CNV’ers over de personele kant van het taxibeleid. Ingewikkelde kwestie want de belangen van de taxibedrijven, aanbestedende decentrale overheden en de chauffeurs lopen niet altijd helemaal parallel.

Terwijl ik dit alles via het toetsenbord aan u kenbaar maak, realiseer ik mij dat mijn bovenarm pijn doet. De griepprik van gisteren doet zich gevoelen. Als oud-hospik (dienstplichtig militair in 1970-1971 bij de geneeskundige troepen in Ermelo) weet ik dat dit hoort bij een injectie die intra-musculair wordt toegediend. Ofwel: de naald belandt in de spier en die is daar niet altijd even gelukkig mee. Geen aanleiding dus om Ab Klink een boze brief te schrijven.