Einde van het vergaderjaar 2009

Source: F. (Fred) Teeven i, published on Thursday, December 17 2009.

Vandaag was het de laatste vergaderdag in de Kamer. Het jaar 2009 zit er weer bijna op. Aan politieke bespiegelingen voor 2010 zal ik mij een beetje zondigen. Ik denk dat we twee maal naar de stembus gaan: op 3 maart a.s. voor de gemeenteraadsverkiezingen en later, na de zomer als het kabinet is gevallen, voor de Tweede Kamerverkiezingen.

In de peilingen is de VVD aan een opmars begonnen. Vlak voor het sluiten van dit bericht staan we bij beide peilbureau’s op 21 zetels. We moeten hard doorwerken in het nieuwe jaar. Er liggen veel uitdagingen te wachten. Veiligheid in Nederland, betere bereikbaarheid, financiele degelijkheid: het zijn woorden die bekend klinken, maar pas weer inhoud kunnen krijgen als de VVD weer in staat is om te regeren. Toch wens ik de trouwe lezers van de site goede kerstdagen en een goede jaarwisseling. Op 3 januari 2010 ben ik weer in de Wieringermeer voor de traditionele VVD Awards. Vanaf die dag wordt ook de site weer gevuld.

Tussen Kerst en Oud en Nieuw even geen politiek. Maar met de jaarwisseling met de politie en brandweer op straat. Het gaat U goed: die laatste dagen van 2009.