Actie bij Amsterdam Dance Event & Laatste loodjes

Source: B. (Boris) van der Ham i, published on Monday, October 23 2006.

23-10-2006 Nog anderhalve week en dan gaat de Tweede Kamer op 'verkiezingsreces'. Dan begint de campagne pas echt! Ik zit nu te werken aan allerhande teksten en optredens. Druk, zoals altijd.

Amsterdam Dance Event

De afgelopen dagen veel gedaan. Zaterdag was verreweg het leukst. 's Ochtends een debat gehad tijdens het Amsterdam Dance Event! Ging over de positie van DJ's en hoe feesten (vanuit de overheid) leuker gemaakt kunnen worden. Door minder regels, betere belastingregels, bijvoorbeeld.

Flyeren bij Paradiso

's Avondslaat ben ik gaan folderen, samen met hyve-vriend Alexander S., bij verschillende Dance-manifestaties. Leuke reacties!

Op de folder stond:

STERK VOOR DANCE

Boris van der Ham heeft zich de afgelopen jaren actief in gezet voor Dance. Hij presenteerde samen met de Belangenvereniging Dance het Dance’66-manifest. Ook zorgde D66 in de Tweede Kamer voor blijvende financiële steun aan het Amsterdam Dance Event. “De politiek Organiseert geen feesten. De politiek kan er wel voor zorgen dat er minder hindernissen komen voor een bruisend uitgaansleven.”

Boris wil de komende jaren:

» De sluitingstijden van clubs vrijgeven

» Heldere regels bij het organiseren van evenementen; weg met de bureaucratie!

» Een lager belastingtarief voor beginnende DJ’s en VJ’s

» Betere samenwerking tussen gemeenten en Dance-organisatoren

» Testen van pillen op feesten weer herinvoeren

» Betere aansluiting van feesten op Openbaar Vervoer

En voor de rest..

Donderdagavond vierde mijn vader zijn verjaardag. Hebben samen cake gegeten en boven een atlas cq. geschiedenisboek gehangen. Hij is 69 jaar geworden. Vandaag nog tot in de late uurtjes achter de compu. Morgenochtend krijg ik een cameraploeg van RTL7 over de vloer.

Tot ergens deze week!