Plakken, NOW & WOW, en één na beste Internetpoliticus!

Source: B. (Boris) van der Ham i, published on Sunday, November 19 2006.

Gisteren veel leuke reacties gehad op de steun die ik kreeg van Viktor en Rolf. Gisteren stond in de Metro een advertentie met de tekst: "Viktor en Rolf kiezen Boris van der Ham; tegen de bekrompenheid, voor een Tolerant en Internationaal denkend Nederland". Vandaag weer een advertentie in de Metro. Bij elkaar moeten dan 3.000.000 mensen ze hebben gezien!

.

Plakken en flyeren

In de laatste dagen voor de verkiezingen steeds minder debatten, maar steeds meer handwerk. Gisterenavond samen met o.a. Floris en Arend op de verkiezingsborden geplakt en flyers in de brievenbussen gedaan. De handen plakkerig van de lijm en paars van de kou en de inkt. Dat is het echte campagneleven!

Debatten

Ik zei het al: de debatten worden minder. Maar de debatten die nog wel plaatsvinden zijn op de radio en tv. Gisteren op radio 5 twee uur lang geinterviewd, vanavond bij de VARA, zaterdag bij Spijkers met Koppen op radio 2 en zondag bij BNR-radio. Gisteren kreeg ik nog een leuke foto van iemand die me na het tv-debat op de KRO had gefotografeerd. Ik was net biertjes aan het halen voor de JD-ers die me daar hadden aangemoedigd.

Gisteren ook bij BNN en in de Metro met het Manifest van de Nacht. Op de radio ging ik in gesprek met Ted Langenbach, de man van de NOW & WOW, en is genomineerd als 'Minister-President van de Nacht'. Hij vond het erg leuk om genomineerd te zijn en had veel ideeen. Stem op de Minister-president van de Nacht op deze site.

Internetcampagne

Naast de debatten, het folderen en plakken, is mijn campagne vooral een internetcampagne. Ik adverteer op verschillende sites, en heb een aantal sites zelf opgezet. Ik blijf ze maar herhalen, want ze zijn volgens mij wel de moeite waard

STEUN HET INITIATIEF VOOR SCHONE ENERGIE?: klik hier

WORDT NEDERLAND EEN PAASEILAND: klik hier

EN KIJK 'S OP MIJN EIGEN WEBSITE: klik hier

Met al die inzet ben ik blijkbaar opgevallen want ik ben deze week verkozen tot de één na beste internetpoliticus. Alleen Wouter Bos was mij voor. Aangezien zijn internetverhalen over het algemeen door anderen worden geschreven en bijgehouden, voel ik me toch een beetje de echte nummer één Klik hier voor meer info.

Nu weer snel door!