Ik ben jarig!!!

Source: B. (Boris) van der HamĀ i, published on Wednesday, August 29 2007.

En nu is het weer even tijd om stil te staan bij het leven! En wel het mijne! Het is 29 augustus, en zo'n -pakweg- 34 jaar geleden werd ik geboren. Ergo: ik ben jarig vandaag! Hoewel dit de laatste week is voordat de 2de Kamer weer begint ben ik al druk in de weer. Vandaag zal ik mijn collega kamerleden (met wie ik bezig ben in de 'parlementaire onderzoekscommissie onderwijsvernieuwingen') in ieder geval op taart trakteren. Volgende week dinsdag (bij de eerste vergaderdag van de fractie) zal ik mijn D66-collega's serveren.

De afgelopen weken

De afgelopen weken doorgebracht in relatieve rust. Een week weg geweest naar Lanzerote (een canarisch eiland gelijkende een molshoop van lava) waar we voor pampus (ander eiland) hebben gelegen aan een luxe zwembad. Daarna, bij terugkomst, veel introductiemarkten voor nieuwe studenten langsgegaan met de Jonge Democraten. Van Tilburg tot Utrecht, van Nijmegen tot Maastricht. Afgelopen weekend ben ik in die laatste stad nog even wat langer gebleven. Ooit studeerde ik in die stad en koester nog mooie herinneringen. Afgelopen weekend was er ook het 'Preuvenemint' waar ik ook eventjes langs ben gegaan. Deze week weer vooral werken en voorbereiden voor het nieuwe parlementaire jaar.

En wat dat nieuwe jaar gaat brengen? Vorig jaar, op 29 augustus 2006, had ik het net zo min kunnen voorspellen als nu. In het afgelopen jaar werd ik herkozen in de 2de Kamer, maakte veel leuke dingen mee, maar overleed ook mijn vader. Bij het voorspellen van een nieuw jaar rest enige bescheidenheid. Maar in alle bescheidenheid ben ik dan toch maar blij met mijn verjaardag! "Wat de toekomst brenge moge.." We zien het wel!