Thijs tikt: loop met me mee!

Source: M. (Thijs) Berman i, published on Friday, May 8 2009.

Thijs Berman, PvdA-lijsttrekker bij de Europese verkiezingen, houdt u via zijn weblog ‘Thijs tikt’ op de hoogte van zijn campagne. Thijs nodigt dit zijn lezers uit met hem en René Cuperus i mee te lopen met de Elfstedenwandeltocht: ‘Loop met ons mee en ga met René of mij in gesprek over de toekomst van Nederland en de toekomst van Europa!'

‘Wie donderdagavond Pauw en Witteman heeft gezien weet het al: de campagne voor de Europese verkiezingen is nu écht begonnen. De komende maand zullen er nog veel campagne-activiteiten volgen. Mijn agenda staat werkelijk bomvol met debatten, interviews en verkiezingsbijeenkomsten.

Maar eerlijk gezegd vind ik dat niet het leukste van het campagnevoeren. Liever ben ik in gesprek met de mensen waar wij het als Partij van de Arbeid voor doen. Want zoals alle verkiezingen gaan ook deze niet over de banen van politici, ze gaan over de banen van hele echte mensen. Om die reden ga ik op bezoek bij de werknemers van Corus en NedCar. Om te kijken hoe de PvdA vanuit Brussel voor hen een steentje bij kan dragen. Om met hen te spreken over onze plannen voor duurzame economische ontwikkeling, onze plannen voor werkgelegenheid in Nederland en in Europa.

En ook van ú wil ik weten wat ik voor u in Brussel kan betekenen. Daarom wil ik een ommetje met u maken: een ‘walking debate’. Op dinsdag 29 mei neem ik samen met René Cuperus deel aan de Elfstedenwandeltocht. Een estafetteloop waaraan u mee kan doen. Ik loop vanuit Leeuwarden naar Bozum alwaar ik het stokje doorgeef aan René die de weg door het mooie Friese landschap richting Sneek vervolgd. Voor mij betekent dat vroeg uit de veren, want het startschot wordt al om 7.00 uur ‘s ochtends in Leeuwarden gegeven.

Loop met ons mee en ga met René of mij in gesprek over de toekomst van Nederland en de toekomst van Europa! Voor meer informatie en aanmeldingen: tberman@pvda.nl.

Loopt u met me mee?'

Lees alles over de verkiezingen op www.europa.pvda.nl