Verordening 1980/291 - Tussentijdse maatregelen voor de instandhouding en het beheer van de visbestanden, van toepassing op vaartuigen die de vlag van Zweden voeren - Hoofdinhoud
Inhoudsopgave
|
Verordening (EEG) nr. 291/80 van de Raad van 5 februari 1980 tot vaststelling van bepaalde tussentijdse maatregelen voor de instandhouding en het beheer van de visbestanden, van toepassing op vaartuigen die de vlag van Zweden voeren
Publicatieblad Nr. L 032 van 09/02/1980 blz. 0001
++++
( 1 ) PB NR . L 81 VAN 31 . 3 . 1979 , BLZ . 18 .
VERORDENING ( EEG ) NR . 291/80 VAN DE RAAD
VAN 5 FEBRUARI 1980
TOT VASTSTELLING VAN BEPAALDE TUSSENTIJDSE MAATREGELEN VOOR DE INSTANDHOUDING EN HET BEHEER VAN DE VISBESTANDEN , VAN TOEPASSING OP VAARTUIGEN DIE DE VLAG VAN ZWEDEN VOEREN
DE RAAD VAN DE EUROPESE GEMEENSCHAPPEN ,
GELET OP HET VERDRAG TOT OPRICHTING VAN DE EUROPESE ECONOMISCHE GEMEENSCHAP , INZONDERHEID OP ARTIKEL 103 ,
GEZIEN HET VOORSTEL VAN DE COMMISSIE ,
OVERWEGENDE DAT DE RAAD OP 3 NOVEMBER 1976 EEN AANTAL RESOLUTIES INZAKE BEPAALDE EXTERNE EN INTERNE ASPECTEN VAN HET GEMEENSCHAPPELIJK VISSERIJBELEID HEEFT AANGENOMEN ;
OVERWEGENDE DAT DE GEMEENSCHAP EN HET KONINKRIJK ZWEDEN EEN KADEROVEREENKOMST INZAKE VISSERIJ HEBBEN ONDERTEKEND ;
OVERWEGENDE DAT DE COMMISSIE DEZE OVEREENKOMST TER GOEDKEURING AAN DE RAAD HEEFT VOORGELEGD ;
OVERWEGENDE DAT DE VISSERIJ DOOR ZWEEDSE VAARTUIGEN IN DE VISSERIJZONE VAN DE GEMEENSCHAP TOT EN MET 31 DECEMBER 1979 IS TOEGESTAAN KRACHTENS VERORDENING ( EEG ) NR . 588/79 VAN DE RAAD VAN 26 MAART 1979 TOT VASTSTELLING VAN BEPAALDE MAATREGELEN VOOR DE INSTANDHOUDING EN HET BEHEER VAN DE VISBESTANDEN , VAN TOEPASSING OP VAARTUIGEN DIE DE VLAG VAN ZWEDEN VOEREN ( 1 ) ;
OVERWEGENDE DAT HET OVERLEG TUSSEN DE GEMEENSCHAP EN ZWEDEN ENERZIJDS EN TUSSEN DE GEMEENSCHAP , ZWEDEN EN NOORWEGEN ANDERZIJDS , OMTRENT HUN WEDERZIJDSE VISRECHTEN VOOR 1980 EN HET BEHEER VAN ZEKERE GEMEENSCHAPPELIJKE VISBESTANDEN IN HET SKAGERRAK EN HET KATTEGAT , PAS OP 23 JANUARI 1980 IS AFGEROND ;
OVERWEGENDE DAT IN DE OVEREENKOMST VAN 19 DECEMBER 1966 TUSSEN DENEMARKEN , NOORWEGEN EN ZWEDEN INZAKE DE ONDERLINGE VERLENING VAN VISRECHTEN IN HET SKAGERRAK EN HET KATTEGAT IS BEPAALD DAT ELKE PARTIJ DE VAARTUIGEN VAN DE ANDERE PARTIJEN VISRECHTEN VERLEENT IN HAAR VISSERIJZONE IN HET SKAGERRAK EN EEN GEDEELTE VAN HET KATTEGAT TOT AAN 4 ZEEMIJL ZEEWAARTS GEMETEN VAN DE BASISLIJNEN ;
OVERWEGENDE DAT DE CONVENTIE VAN 31 DECEMBER 1932 TUSSEN DENEMARKEN EN ZWEDEN MET BETREKKING TOT DE VOORWAARDEN VOOR DE VISSERIJ IN DE MARITIEME ZONES DIE BEIDE LANDEN OMGEVEN , BEPAALT DAT ELKE PARTIJ TOEGANG ZAL VERLENEN AAN DE VISSERIJVAARTUIGEN VAN DE ANDERE PARTIJ IN HAAR VISSERIJZONE IN HET KATTEGAT TOT AAN 3 ZEEMIJL VANAF DE KUST EN IN BEPAALDE GEDEELTEN VAN DE OERESUND EN DE OOSTZEE TOT AAN DE BASISLIJNEN ;
OVERWEGENDE DAT , TEN EINDE EEN LANGE ONDERBREKING VAN DE WEDERZIJDSE VISSERIJACTIVITEITEN VAN DE VAARTUIGEN VAN ELK VAN BEIDE PARTIJEN IN DE VISSERIJZONE VAN DE ANDERE TE VOORKOMEN , DE DELEGATIES VAN BEIDE PARTIJEN ZIJN OVEREENGEKOMEN DAT ELKE PARTIJ DE MAATREGELEN DIENT TE NEMEN WAARDOOR DE WEDERZIJDSE VISSERIJ UITERLIJK MET INGANG VAN 15 FEBRUARI KAN WORDEN HERVAT ;
OVERWEGENDE DAT VOOR DE INACHTNEMING VAN DEZE TERMIJN MAATREGELEN MOETEN WORDEN VASTGESTELD WAARBIJ HET AAN ZWEEDSE VAARTUIGEN TOEGESTAAN WORDT TE VISSEN IN DE VISSERIJZONE VAN DE GEMEENSCHAP , ALS INTERIMMAATREGELEN OP DE GRONDSLAG VAN ARTIKEL 103 VAN HET VERDRAG ,
HEEFT DE VOLGENDE VERORDENING VASTGESTELD :
ARTIKEL 1
1 . VAARTUIGEN DIE DE VLAG VAN ZWEDEN VOEREN , MOGEN IN DE PERIODE VAN 1 JANUARI TOT EN MET 30 APRIL 1980 IN DE 200-MIJLSZONE VAN DE LID-STATEN IN DE NOORDZEE , HET SKAGERRAK , HET KATTEGAT , DE OOSTZEE , DE LABRADORZEE , DE DAVIS STRAAT , DE BAFFIN BAAI EN DE ATLANTISCHE OCEAAN BENOORDEN 43 00' NOORDERBREEDTE OVEREENKOMSTIG HET BEPAALDE IN DEZE VERORDENING VISSEN OP DE IN BIJLAGE I VERMELDE SOORTEN BINNEN DE IN DIE BIJLAGE VASTGESTELDE GEOGRAFISCHE EN KWANTITATIEVE GRENZEN .
2 . ONVERMINDERD HET BEPAALDE IN LID I IS HET VISSEN VOOR VAARTUIGEN DIE DE VLAG VAN ZWEDEN VOEREN OP ANDERE VISSOORTEN DAN DIE WAARVOOR DE HOEVEELHEDEN IN BIJLAGE I ZIJN VASTGESTELD TOEGESTAAN IN HET KATTEGAT , HET SKAGERRAK EN DE OERESUND , TEN OOSTEN VAN DE LIJN DIE DE VUURTOREN VAN HANSTHOLM MET DE VUURTOREN VAN LINDESNES VERBINDT EN TEN NOORDEN VAN DE LIJN DIE DE VUURTOREN VAN STEVNS MET DE VUURTOREN VAN FALSTERBO VERBINDT .
3 . IN DE ZIN VAN DEZE VERORDENING WORDT VERSTAAN ONDER :
_ SKAGERRAK , HET GEBIED IN HET WESTEN BEGRENSD DOOR EEN LIJN VAN DE VUURTOREN VAN HANSTHOLM TOT DE VUURTOREN VAN LINDESNES EN IN HET ZUIDEN DOOR EEN LIJN VAN DE VUURTOREN VAN SKAGEN NAAR DE VUURTOREN VAN TISTLARNA EN VANDAAR NAAR DE DICHTSTBIJ GELEGEN KUST VAN ZWEDEN ;
_ KATTEGAT , HET GEBIED IN HET NOORDEN BEGRENSD DOOR EEN LIJN VAN DE VUURTOREN VAN SKAGEN TOT DE VUURTOREN VAN TISTLARNA EN VANDAAR NAAR DE DICHTSTBIJ GELEGEN KUST VAN ZWEDEN EN IN HET ZUIDEN DOOR EEN LIJN VAN HASENOERE HEAD TOT GNIBEN POINT , VAN KORSHAGE TOT SPODSBJERG , EN VAN GILBJERG HEAD TOT DE KULLEN ;
_ OERESUND , HET GEBIED IN HET NOORDEN BEGRENSD DOOR EEN LIJN VAN GILBJERG HEAD TOT DE KULLEN EN IN HET ZUIDEN DOOR EEN LIJN DIE DE VUURTOREN VAN STEVNS MET DE VUURTOREN VAN FALSTERBO VERBINDT .
4 . DE BIJ DE LEDEN 1 EN 2 TOEGESTANE VISSERIJ MAG SLECHTS WORDEN UITGEOEFEND IN DE GEDEELTEN VAN DE VISSERIJZONE VAN 200 MIJL ZEEWAARTS VAN 12 ZEEMIJL VANAF DE BASISLIJNEN VANWAAR DE TERRITORIALE WATEREN VAN DE LID-STATEN WORDEN GEMETEN , MET DE VOLGENDE UITZONDERINGEN :
A ) VISSEN IN HET SKAGERRAK IS TOEGESTAAN ZEEWAARTS VAN 4 ZEEMIJL VANAF DE BASISLIJNEN VAN DENEMARKEN ;
B ) VISSEN IN HET KATTEGAT IS TOEGESTAAN ZEEWAARTS VAN 3 ZEEMIJL VANAF DE KUST VAN DENEMARKEN ;
C ) VISSEN IN DE OOSTZEE IS TOEGESTAAN ZEEWAARTS VAN 3 ZEEMIJL VANAF DE BASISLIJNEN VAN DENEMARKEN ;
D ) VISSEN IN OERESUND IS TOEGESTAAN IN DE ZONES OVEREENKOMSTIG DE VOORWAARDEN VERMELD IN BIJLAGE II .
5 . ONVERMINDERD HET BEPAALDE IN LID 1 , ZIJN ONVERMIJDELIJKE BIJVANGSTEN VAN EEN SOORT WAARVOOR IN EEN ZONE GEEN QUOTUM IS VASTGESTELD , TOEGESTAAN BINNEN DE GRENZEN VASTGESTELD IN DE INSTANDHOUDINGSMAATREGELEN DIE VOOR DE BETROKKEN ZONE GELDEN .
6 . BIJVANGSTEN IN EEN BEPAALDE ZONE VAN EEN SOORT WAARVOOR IN DIE ZONE EEN QUOTUM IS VASTGESTELD , WORDEN VAN DAT QUOTUM AFGETROKKEN .
ARTIKEL 2
1 . VAARTUIGEN DIE VISSEN IN HET KADER VAN DE IN ARTIKEL 1 VASTGESTELDE QUOTA DIENEN DE INSTANDHOUDINGS - EN CONTROLEMAATREGELEN ALSMEDE ALLE OVERIGE VOORSCHRIFTEN INZAKE DE UITOEFENING VAN DE VISSERIJ IN DE IN ARTIKEL 1 BEDOELDE ZONES IN ACHT TE NEMEN .
2 . DE IN LID 1 BEDOELDE VAARTUIGEN DIENEN EEN LOGBOEK BIJ TE HOUDEN WAARIN DE IN BIJLAGE III AANGEGEVEN GEGEVENS DIENEN TE WORDEN OPGENOMEN .
3 . DE IN LID 1 BEDOELDE VAARTUIGEN , MET UITZONDERING VAN DIE WELKE VISSEN IN HET SKAGERRAK , HET KATTEGAT EN OERESUND , DIENEN AAN DE COMMISSIE DE IN BIJLAGE IV GENOEMDE GEGEVENS MEDE TE DELEN OVEREENKOMSTIG DE IN DEZE BIJLAGE BEDOELDE VOORSCHRIFTEN .
4 . DE REGISTRATIELETTERS EN -NUMMERS VAN DE IN LID 1 BEDOELDE VAARTUIGEN DIENEN DUIDELIJK OP BEIDE ZIJDEN VAN DE BOEG VAN HET VAARTUIG TE ZIJN AANGEBRACHT .
ARTIKEL 3
1 . HET VISSEN IN DE ICES-AFDELINGEN IV EN VI EN IN DE ICES-ONDERAFDELINGEN IIIB , C , D , IN HET KADER VAN DE IN ARTIKEL 1 VASTGESTELDE QUOTAREGELING IS SLECHTS TOEGESTAAN INDIEN ER EEN OP AANVRAAG VAN DE ZWEEDSE OVERHEID DOOR DE COMMISSIE NAMENS DE GEMEENSCHAP AFGEGEVEN VERGUNNING AAN BOORD IS EN DE IN DE VERGUNNING VERMELDE VOORWAARDEN IN ACHT WORDEN GENOMEN .
2 . DE VERGUNNINGEN VOOR DE IN LID 1 BEDOELDE VISSERIJ MOETEN ZODANIG WORDEN AFGEGEVEN DAT HET AANTAL VERGUNNINGEN OP WELKE DAG OOK NIET MEER BEDRAAGT DAN :
_ 79 VOOR HET VISSEN OP KABELJAUW EN HARING IN DE OOSTZEE ,
_ 6 VOOR HET VISSEN OP ZALM IN DE OOSTZEE ,
_ 14 VOOR HET VISSEN IN DE ICES-AFDELINGEN IV EN VI OP ALLE VISSOORTEN VERMELD IN BIJLAGE I BEHALVE LENG ,
_ 3 VOOR HET VISSEN OP LENG IN DE ICES-AFDELINGEN IV EN VI .
3 . BIJ HET INDIENEN VAN EEN AANVRAAG VOOR EEN VERGUNNING BIJ DE COMMISSIE DIENEN DE VOLGENDE INLICHTINGEN TE WORDEN VERSTREKT :
A ) DE NAAM VAN HET VAARTUIG ;
B ) REGISTRATIENUMMER ;
C ) OP HET VAARTUIG AANGEBRACHTE IDENTIFICATIELETTERS EN IDENTIFICATIENUMMERS ;
D ) HAVEN VAN REGISTRATIE ;
E ) NAAM EN ADRES VAN DE EIGENAAR OF HUURDER ;
F ) BRUTOTONNAGE EN LENGTE OVER ALLES ;
G ) MOTORVERMOGEN ;
H ) OPROEPNUMMER EN RADIOFREQUENTIE ;
I ) VISMETHODE WAARVAN GEBRUIK ZAL WORDEN GEMAAKT ;
J ) ZONE WAARIN ZAL WORDEN GEVIST ;
K ) VISSOORTEN WAAROP ZAL WORDEN GEVIST ;
L ) PERIODE WAARVOOR DE VERGUNNING WORDT AANGEVRAAGD .
4 . EEN VERGUNNING IS SLECHTS GELDIG VOOR EEN VAARTUIG . WANNEER VERSCHILLENDE VAARTUIGEN SAMEN VISSEN , MOET IEDER VAARTUIG EEN VERGUNNING AAN BOORD HEBBEN .
5 . VERGUNNINGEN KUNNEN WORDEN GEANNULEERD MET HET OOG OP DE AFGIFTE VAN NIEUWE VERGUNNINGEN . DE ANNULERING GAAT IN OP DE DATUM WAAROP DE VERGUNNING BIJ DE COMMISSIE IS INGELEVERD . NIEUWE VERGUNNINGEN GAAN IN OP DE EERSTE DAG VAN DE MAAND VOLGENDE OP DE MAAND WAARIN DE VERGUNNINGEN ZIJN AFGEGEVEN .
ARTIKEL 4
1 . HET GEBRUIK VAN TRAWLNETTEN EN RINGZEGENS VOOR DE VANGST VAN PELAGISCHE SOORTEN IS VERBODEN VAN ZATERDAG TE 24 UUR TOT ZONDAG TE 24 UUR IN HET SKAGERRAK EN VAN VRIJDAG TE 24 UUR TOT ZONDAG TE 24 UUR IN HET KATTEGAT .
2 . DE DIRECTE HARINGVISSERIJ VOOR ANDERE DOELEINDEN DAN MENSELIJKE CONSUMPTIE IS VERBODEN IN HET SKAGERRAK EN HET KATTEGAT .
3 . DE DIRECTE HARINGVISSERIJ IN HET SKAGERRAK IS VERBODEN TOT EN MET 31 MAART 1980 .
ARTIKEL 5
BIJ HET VISSEN OP LENG MAG UITSLUITEND GEBRUIK WORDEN GEMAAKT VAN DE BEUG .
ARTIKEL 6
DE BEVOEGDE INSTANTIES VAN DE LID-STATEN TREFFEN DE NODIGE MAATREGELEN OM DEZE VERORDENING TEN UITVOER TE LEGGEN , ONDER MEER DOOR REGELMATIGE INSPECTIE VAN DE VAARTUIGEN .
ARTIKEL 7
INDIEN EEN OVERTREDING NAAR BEHOREN IS GECONSTATEERD , DELEN DE LID-STATEN DE COMMISSIE ONVERWIJLD DE NAAM VAN HET BETROKKEN VAARTUIG EN DE EVENTUEEL GETROFFEN MAATREGELEN MEDE .
ARTIKEL 8
DEZE VERORDENING TREEDT IN WERKING OP DE DAG VAN HAAR BEKENDMAKING IN HET PUBLIKATIEBLAD VAN DE EUROPESE GEMEENSCHAPPEN .
ZIJ IS VAN TOEPASSING GEDURENDE DE PERIODE VAN 1 JANUARI TOT EN MET 30 APRIL 1980 .
DEZE VERORDENING IS VERBINDEND IN AL HAAR ONDERDELEN EN IS RECHTSTREEKS TOEPASSELIJK IN ELKE LID-STAAT .
GEDAAN TE BRUSSEL , 5 FEBRUARI 1980 .
VOOR DE RAAD
DE VOORZITTER
G . ZAMBERLETTI
BIJLAGE I
VANGSTQUOTA
SOORT * GEBIED WAARIN MAG WORDEN GEVIST * HOEVEELHEID
-
** ( TON )
KABELJAUW * ICES IIIB , C , D * 2000
-
*SKAGERRAK * 1 000 ( 1 )
-
*KATTEGAT * 2 500 ( 1 )
-
*ICES IV * 100
SCHELVIS * SKAGERRAK + KATTEGAT * 1 250 ( 1 )
-
*ICES IV * 100
WIJTING * SKAGERRAK * 200 ( 1 )
-
*KATTEGAT * 500 ( 1 )
-
*ICES IV * 25
SCHOL * SKAGERRAK * 200 ( 1 )
-
*KATTEGAT * 500 ( 1 )
-
*ICES IV * 10
MAKREEL * ICES IV * 400
-
*SKAGERRAK + KATTEGAT * 500 ( 1 )
SPROT * ICES IV * 2 000
-
*SKAGERRAK + KATTEGAT * 5 000 ( 1 )
BLAUWE WIJTING * ICES IV , VI ( 2 ) * 4 000
HARING * SKAGERRAK * 1 500 ( 1 )
-
*KATTEGAT * 8 500 ( 1 )
-
*ICES IIIB , C , D * 2 500
-
*ICES IV * P.M .
LENG * ICES IV , VI ( 2 ) * 400
ZALM * ICES IIIB , C , D * 12
( 1 ) TE VERMINDEREN MET DE HOEVEELHEDEN DIE ZIJN GEVANGEN BUITEN DE VISSERIJZONE VAN DE EEG .
( 2 ) TEN NOORDEN VAN 56 30' NOORDERBREEDTE .
BIJLAGE II
1 . IN EEN GEBIED TOT EEN DIEPTE VAN 7 M IS ENKEL TOEGELATEN
A ) DE HARINGVISSERIJ MET NETTEN EN
B ) DE LIJNVISSERIJ IN DE PERIODE VAN JULI TOT EN MET OKTOBER .
2 . IN EEN GEBIED MET EEN DIEPTE VAN MEER DAN 7 M IS HET GEBRUIK VAN TRAWLNETTEN EN ZEGENS VERBODEN TEN ZUIDEN VAN DE LIJN VAN ELLEKILDE HAGE NAAR LERBERGET .
3 . IN AFWIJKING VAN LID 2 IS DE VISSERIJ TOEGELATEN OP DE " MIDDELGRUNDEN " MET " AGNVOD " DIE NIET MEER DAN 7,5 M TUSSEN " ARMSPIDSERNE " METEN .
4 . TEN NOORDEN VAN DE LIJN VERMELD IN LID 2 IS HET GEBRUIK VAN TRAWLNETTEN OF DEENSE ZEGENNETTEN TOEGELATEN ZEEWAARTS VAN 3 MIJLEN VAN DE KUST .
BIJLAGE III
DE VOLGENDE GEGEVENS DIENEN NA IEDERE TREK IN HET LOGBOEK TE WORDEN GENOTEERD :
1 . GEVANGEN HOEVEELHEDEN VAN ELKE SOORT ( IN KG ) ;
2 . DATUM EN TIJDSTIP WAAROP DE TREK HEEFT PLAATSGEVONDEN ;
3 . GEOGRAFISCHE POSITIE WAARIN DE VANGSTEN ZIJN GEDAAN ;
4 . GEBRUIKTE VISMETHODE .
BIJLAGE IV
1 . DE AAN DE COMMISSIE MEDE TE DELEN INLICHTINGEN EN HET TIJDSCHEMA VOOR MEDEDELINGEN ZIJN ALS VOLGT :
1.1 . BIJ HET BINNENVAREN VAN DE ZONE DIE ZICH UITSTREKT TOT 200 ZEEMIJL UIT DE KUSTEN VAN DE LID-STATEN VAN DE GEMEENSCHAP EN WAAROP DE COMMUNAUTAIRE VISSERIJWETGEVING VAN TOEPASSING IS :
A ) DE IN PUNT 1.4 . AANGEGEVEN INLICHTINGEN ;
B ) GEWICHT ( IN KG ) VAN DE VANGSTEN , PER VISSOORT , DIE ZICH IN DE RUIMEN BEVINDEN ;
C ) WANNEER EN WAAR HET VISSEN AANVANGT .
INDIEN IN VERBAND MET DE VISSERIJ-ACTIVITEIT DE VISSERIJZONE VAN DE GEMEENSCHAP OP ONGEACHT WELKE DAG MEER DAN EENS MOET WORDEN BINNENGEVAREN , VOLSTAAT EEN ENKELE MEDEDELING WANNEER VOOR DE EERSTE KEER WORDT BINNENGEVAREN .
1.2 . BIJ HET VERLATEN VAN DE ZONE DIE ZICH UITSTREKT TOT 200 ZEEMIJL UIT DE KUSTEN VAN DE LID-STATEN VAN DE GEMEENSCHAP EN WAAROP DE COMMUNAUTAIRE VISSERIJWETGEVING VAN TOEPASSING IS :
A ) DE IN PUNT 1.4 AANGEGEVEN INLICHTINGEN ;
B ) GEWICHT ( IN KG ) VAN DE VANGSTEN , PER VISSOORT , DIE ZICH IN DE RUIMEN BEVINDEN ;
C ) GEWICHT ( IN KG ) VAN DE SEDERT HET VORIGE BERICHT GEVANGEN VISSOORTEN ;
D ) DE ICES-AFDELING OF NAFO SUBZONE WAARIN DE VANGSTEN ZIJN GEDAAN ;
E ) GEWICHT ( IN KG ) VAN DE VANGSTEN , PER VISSOORT , DIE SINDS HET VAARTUIG DE VISSERIJZONE VAN DE GEMEENSCHAP IS BINNENGEVAREN , OP ANDERE VAARTUIGEN ZIJN OVERGELADEN EN AANDUIDING VAN HET VAARTUIG WAARNAAR IS OVERGELADEN ;
F ) GEWICHT ( IN KG ) VAN DE VANGSTEN , PER VISSOORT , DIE SINDS HET VAARTUIG DE VISSERIJZONE VAN DE GEMEENSCHAP IS BINNENGEVAREN , IN EEN HAVEN VAN DE GEMEENSCHAP AAN LAND ZIJN GEBRACHT .
INDIEN IN VERBAND MET DE VISSERIJ-ACTIVITEIT DE VISSERIJZONE VAN DE GEMEENSCHAP MEER DAN EENS OP ONGEACHT WELKE DAG MOET WORDEN VERLATEN , VOLSTAAT EEN ENKELE MEDEDELING WANNEER DE ZONE DEFINITIEF WORDT VERLATEN .
1.3 . OM DE ZEVEN DAGEN , TE BEGINNEN OP DE ZEVENDE DAG NADAT HET VAARTUIG VOOR HET EERST DE VISSERIJZONE VAN DE LID-STATEN IS BINNENGEVAREN :
A ) DE IN PUNT 1.4 AANGEGEVEN INLICHTINGEN ;
B ) GEWICHT ( IN KG ) VAN DE VANGSTEN , PER VISSOORT , DIE SINDS HET VORIGE BERICHT ZIJN GEDAAN ;
C ) DE ICES-AFDELING OF NAFO SUBZONE WAARIN DE VANGSTEN ZIJN GEDAAN .
1.4 . A ) NAAM , ROEPNAAM , IDENTIFICATIENUMMERS EN -LETTERS VAN HET VAARTUIG EN DE NAAM VAN DE GEZAGVOERDER ;
B ) NUMMER VAN DE VERGUNNING INDIEN HET SCHIP MET EEN VERGUNNING VIST ;
C ) VOLGNUMMER VAN HET BERICHT ;
D ) AANDUIDING VAN HET SOORT BERICHT ;
E ) DATUM , UUR EN GEOGRAFISCHE POSITIE VAN HET VAARTUIG .
2.1 . DE SUB 1 BEDOELDE GEGEVENS MOETEN AAN DE COMMISSIE VAN DE EUROPESE GEMEENSCHAPPEN TE BRUSSEL ( TELEXADRES 24189 FISEU-B WORDEN MEDEGEDEELD VIA EEN VAN DE SUB 3 VERMELDE RADIOSTATIONS , EN WEL IN DE SUB 4 AANGEGEVEN VORM .
2.2 . INDIEN HET BERICHT WEGENS OVERMACHT NIET DOOR HET VAARTUIG KAN WORDEN DOORGEZONDEN MAG HET NAMENS DAT VAARTUIG DOOR EEN ANDER VAARTUIG WORDEN DOORGEZONDEN .
3 . NAAM VAN HET RADIOSTATION OPROEPLETTERS VAN HET RADIOSTATION
SKAGEN OXP
BLAAVAND OXB
NORDDEICH DAF DAK
DAH DAL
DAI DAM
DAI DAN
SCHEVENINGEN PCH
OOSTENDE OST
N . FORELAND GNF
HUMBER GKZ
CULLERCOATS GCC
WICK GKR
OBAN GNE
PORTPATRICK GPK
ANGLESEY GLV
ILFRACOMBE GIL
NITON GNI
STONEHAVEN GND
PORTSHEAD GKA
GKB
GKC
LAND'S END GLD
VALENTIA EJK
MALIN HEAD EJM
BOULOGNE FFB
BREST FFU
ST . NAZAIRE FFO
BORDEAUX-ARCACHON FFC
PRINS CHRISTIANS SUND OZN ) CENTRAL GODTHAAB
JULIANEHAAB OXF )
GODTHAAB OXI )
HOLSTEINBORG OYS )
GODHAVN OZM )
STOCKHOLM SOJ
GOTEBORG SOG
ROENNE OYE
4 . VORM VAN DE BERICHTEN
DE SUB 1 BEDOELDE INLICHTINGEN DIENEN DE VOLGENDE GEGEVENS TE BEVATTEN EN WORDEN IN DE VOLGENDE VOLGORDE GEGEVEN :
_ DE NAAM VAN HET VAARTUIG ;
_ ROEPNAAM VAN HET VAARTUIG ;
_ UITWENDIGE IDENTIFICATIELETTERS EN -NUMMERS ;
_ VOLGNUMMER VAN HET BERICHT VOOR DE BETROKKEN VISREIS ;
_ AANDUIDING VAN HET SOORT VAN BERICHT OVEREENKOMSTIG DE VOLGENDE CODE :
_ BERICHT BIJ BINNENVAREN VAN DE GEMEENSCHAPSZONE : IN ,
_ BERICHT BIJ VERLATEN VAN DE GEMEENSCHAPSZONE : OUT ,
_ WEKELIJKS BERICHT : WKL ;
_ DE GEOGRAFISCHE POSITIE ;
_ DE ICES-AFDELING OF NAFO SUBZONE WAARIN DE VANGSTEN ZIJN GEDAAN ;
_ DE DATUM WAAROP HET VISSEN NAAR VERWACHTING BEGINT ;
_ HET GEWICHT ( IN KG ) VAN DE VANGSTEN , PER VISSOORT , DIE ZICH IN DE RUIMEN BEVINDEN , MET GEBRUIKMAKING VAN DE SUB 5 OPGENOMEN CODE ;
_ HET GEWICHT ( IN KG ) VAN DE VANGSTEN , DIE ZIJN VERRICHT SEDERT HET VORIGE BERICHT , MET GEBRUIKMAKING VAN DE SUB 5 OPGENOMEN CODE ;
_ DE ICES-AFDELING OF NAFO SUBZONE WAARIN DE VANGSTEN ZIJN GEDAAN ;
_ HET GEWICHT ( IN KG ) VAN DE VANGSTEN , PER VISSOORT , DIE SINDS HET VORIGE BERICHT OP ANDERE VAARTUIGEN ZIJN OVERGELADEN ;
_ NAAM EN ROEPNAAM VAN HET VAARTUIG WAAROP DE VIS IS OVERGELADEN ;
_ HET GEWICHT ( IN KG ) VAN DE VANGSTEN , PER VISSOORT , DIE SINDS HET VORIGE BERICHT IN EEN HAVEN VAN DE GEMEENSCHAP AAN LAND ZIJN GEBRACHT ;
_ DE NAAM VAN DE GEZAGVOERDER .
5 . CODE VOOR HET MEDEDELEN VAN DE SUB 4 BEDOELDE HOEVEELHEDEN VIS DIE ZICH AAN BOORD BEVINDT :
_ A : NOORSE GARNALEN ( PANDALUS BOREALIS )
_ B : HEEK ( MERLUCCIUS MERLUCCIUS )
_ C : ZWARTE HEILBOT ( REINHARDTIUS HIPPOGLOSSOIDES )
_ D : KABELJAUW ( GADUS MORRHUA )
_ E : SCHELVIS ( MELANOGRAMMUS AEGLEFINUS )
_ F : HEILBOT ( HIPPOGLOSSUS HIPPOGLOSSUS )
_ G : MAKREEL ( SCOMBER SCOMBRUS )
_ H : HORSMAKREEL ( TRACHURUS TRACHURUS )
_ I : ROUNDNOSE GRENADIER ( CORYPHAENOIDES RUPESTRIS )
_ J : KOOLVIS ( POLLACHIUS VIRENS )
_ K : WIJTING ( MERLANGUS MERLANGUS )
_ L : HARING ( CLUPEA HARENGUS )
_ M : ZANDSPIERING ( AMMODYTES SP . )
_ N : SPROT ( CLUPEA SPRATTUS )
_ O : SCHOL ( PLEURONECTES PLATESSA )
_ P : KEVER ( TRISOPTERUS ESMARKII )
_ Q : LENG ( MOLVA MOLVA )
_ R : ANDERE
_ S : GARNALEN ( PENAEIDAE )
_ T : ANSJOVIS ( ENGRAULIS ENCRASSICHOLUS )
_ U : NOORSE SCHELVIS ( SEBASTES SP . )
_ V : AMERIKAANSE SCHOL ( HYPOGLOSSOIDES PLATESSOIDES )
_ W : PIJLINKTVIS ( ILLEX )
_ X : GEELSTAARTMAKREEL ( LIMANDE FERRUGINEA )
_ Y : BLAUWE WIJTING ( GADUS POUTASSOU )
Deze samenvatting is overgenomen van EUR-Lex.