Artikelen bij COM(2000)654 - Instelling van een definitief antidumpingrecht op de invoer van glycine uit China en tot definitieve invordering van het voorlopige recht

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.


Artikel 1

1. Er wordt een definitief antidumpingrecht ingesteld op de invoer van glycine, vallende onder GN-code 2922 49 10, van oorsprong uit de Volksrepubliek China.

2. Het recht bedraagt 910 EUR per ton.

3. Wanneer de goederen voor het in het vrije verkeer brengen werden beschadigd en de werkelijk betaalde of te betalen prijs overeenkomstig artikel 145 van Verordening (EEG) nr. 2454/93 van de Commissie verhoudingsgewijs wordt verminderd met het oog op de vaststelling van de douanewaarde, wordt het bedrag van het antidumpingrecht, berekend aan de hand van de hierboven vermelde vaste bedragen, verminderd met een percentage dat overeenstemt met de verhoudingsgewijze vermindering van de werkelijk betaalde of te betalen prijs.

PB L 253 van 11.10.1993, blz. 1. Verordening laatstelijk gewijzigd bij Verordening (EG) nr. 502/1999 (PB L 65 van 12.3.1999, blz. 1).

4. Tenzij anders vermeld, zijn de bepalingen inzake douanerechten van toepassing.

Artikel 2

De bedragen waarvoor krachtens de voorlopige antidumpingverordening zekerheid is gesteld door middel van het voorlopige antidumpingrecht op de invoer van glycine uit de Volksrepubliek China worden definitief ingevorderd ten bedrage van het bij deze verordening ingestelde definitieve recht.

Artikel 3

Deze verordening treedt in werking op de dag volgende op die van haar bekendmaking in het Publicatieblad van de Europese Gemeenschappen.

Deze verordening is verbindend in al haar onderdelen en is rechtstreeks toepasselijk in elke lidstaat.