Verzoek van het lid Aartsen (VVD) om de inbrengdatum van het verslag van het wetsvoorstel Wet toelating terbeschikkingstelling van arbeidskrachten (36446) uit te stellen tot na het kerstreces - Wijziging van de Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs en enige andere wetten in verband met de invoering van regels voor het verlenen van toelating voor het ter beschikking stellen van arbeidskrachten (Wet toelating terbeschikkingstelling van arbeidskrachten)

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek van het lid Aartsen (VVD) om de inbrengdatum van het verslag van het wetsvoorstel Wet toelating terbeschikkingstelling van arbeidskrachten (Kamerstuk 36446) uit te stellen tot na het kerstreces
Document­datum 08-12-2023
Publicatie­datum 08-12-2023
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Van: Aartsen, A.A. (Thierry)

Verzonden: vrijdag 8 december 2023 10:09

Aan: Commissie SZW

Onderwerp: Verzoek emailprocedure verplaatsen inbrengdatum

Geachte collega's, net als ik zullen veel van jullie druk bezig zijn met het inwerken en inlezen op de mogelijk nieuwe portefeuille SZW. Op woensdag 20 december staat er al een schriftelijke inbreng voor het wetsvoorstel allocatie arbeidskrachten door intermediairs gepland waar we volgende week een technische briefing voor hebben staan. Een belangrijke wet waarvoor het goed is om wel zorgvuldig inbreng op te kunnen leveren. Daarom wil ik vragen of het bezwaarlijk is om daar iets meer tijd voor te nemen in deze hectische tijd. Ik zou willen voorstellen om de inbreng datum te verschuiven tot net na het kerstreces zodat we het reces kunnen gebruiken om de wet goed te lezen. Ik hoop dat we elkaar dat gunnen.

Alvast bedankt!

Mvg, Thierry Aartsen


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.