Doorgeleiding vragen V-100

1.

Kerngegevens

Officiële titel Doorgeleiding vragen V-100
Document­datum 27-05-2022
Publicatie­datum 27-05-2022
Commissie(s) de Rijksuitgaven (RU)
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

v

Tweede Kamer

DER STATEN-GENERAAL

Commissie voor de Rijksuitgaven

Aan de voorzitters van de vaste commissies voor Digitale Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Financiën, Infrastructuur & Waterstaat, Justitie & Veiligheid, Onderwijs, Cultuur & Wetenschap, Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Plaats en datum: Den Haag, 25 mei 2022 Betreft: Doorgeleiding vragen V-100

Ons kenmerk: 2022Z10511/2022D21560

Geachte voorzitters,

Op maandag 23 mei jl. organiseerde de commissie voor de Rijksuitgaven in de Tweede Kamer het evenement V-100. Gedurende deze dag hebben acht groepen jonge wetenschappers de departementale jaarverslagen bestudeerd aan de hand van vooraf door uw vaste Kamercommissies aangedragen thema's. Daarbij hebben de wetenschappers vervolgens vragen aan de verantwoordelijke bewindslieden geformuleerd.

De commissie voor de Rijksuitgaven brengt deze vragen graag onder uw aandacht. In haar procedurevergadering van 25 mei jl. heeft de commissie reeds besloten de vragen naar de betreffende bewindspersonen door te geleiden, en daarbij te verzoeken deze uiterlijk dinsdag 7 juni 2022 te beantwoorden.

U vindt een overzicht van de vragen op de website van de Tweede Kamer. De commissie voor de Rijksuitgaven geeft u in overweging de beantwoording te betrekken bij de behandeling van de departementale jaarverslagen in uw commissies.

Hoogachtend,

de voorzitter van de commissie voor de Rijksuitgaven,

J.C. Sneller

de griffier van de commissie voor de Rijksuitgaven,

  • M. 
    Schukkink

Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA Den Haag

  • T. 
    070-3182211

 
 
 
 

3.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.