Verslag houdende een lijst van vragen inzake wijziging van de begrotingsstaten van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (XV) voor het jaar 2022 (Tweede Incidentele suppletoire begroting inzake Energietoelage) (36064)

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verslag houdende een lijst van vragen inzake wijziging van de begrotingsstaten van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (XV) voor het jaar 2022 (Tweede Incidentele suppletoire begroting inzake Energietoelage) (Kamerstuk 36064)
Document­datum 02-05-2022
Publicatie­datum 02-05-2022
Nummer NDSTK2022D14878
Kenmerk kenmerk NDSTK2022D14878
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

2022D14878 LIJST HOUDENDE LIJST VAN VRAGEN

De vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een aantal vragen voorgelegd aan de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over de Wijziging van de begrotingsstaten van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (XV) voor het jaar 2022 (Tweede Incidentele suppletoire begroting inzake Energietoelage) (Kamerstuk 36 064).

De voorzitter van de commissie,

Kuzu

De adjunct-griffier van de commissie,

Van den Broek

Nr    Vraag

1    Kan worden aangegeven hoe de 3,4 miljoen euro voor Caribisch Nederland (CN) is opgebouwd? Welke prijs (p) x quantity (q) zit hier achter?

2    Kan worden aangegeven van welke aantallen is uitgegaan voor het vaststellen van het budget voor de energietoeslag?

3    Hoe gaat de uitvoering exact in zijn werk?

4    Hoe worden de mensen gevonden die recht hebben op deze tegemoetkoming?

5    Komt deze tegemoetkoming toe aan mensen die geregistreerd staan in de bijstand? Gebeurt dit automatisch?

6    Wordt van mensen onder een bepaalde inkomensgrens gevraagd dat zij naar de gemeente komen om deze tegemoetkoming aan te vragen?

2


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.