Lijst van vragen: Verslag houdende een lijst van vragen inzake wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (XV) voor het jaar 2022 (Incidentele suppletoire begroting inzake het Steunpakket eerste kwartaal 2022) - Wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (XV) voor het jaar 2022 (Incidentele suppletoire begroting inzake het Steunpakket eerste kwartaal 2022)

Deze lijst van vragen i is onder nr. ? toegevoegd aan wetsvoorstel 35993 - Incidentele suppletoire begroting (SZW) inzake het Steunpakket eerste kwartaal 2022 i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel 35993 Verslag houdende een lijst van vragen inzake wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (XV) voor het jaar 2022 (Incidentele suppletoire begroting inzake het Steunpakket eerste kwartaal 2022)
Document­datum 03-02-2022
Publicatie­datum 03-02-2022
Kenmerk 35993, nr. ?
Externe link origineel bericht

2.

Tekst

35993 Wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (XV) voor het jaar 2022 (Incidentele suppletoire begroting inzake het Steunpakket eerste kwartaal 2022)

nr. Verslag houdende een lijst van vragen en antwoorden

Vastgesteld (wordt door griffie ingevuld als antwoorden er zijn)

De vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een aantal vragen voorgelegd aan de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over de Wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (XV) voor het jaar 2022 (Incidentele suppletoire begroting inzake het Steunpakket eerste kwartaal 2022) (35993).

De daarop door de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid gegeven antwoorden zijn hierbij afgedrukt.

Fungerend voorzitter van de commissie,

Peters

Adjunct-griffier van de commissie,

Van den Broek

Nr

Vraag

Bijlage

Blz. (van)

t/m

1

Wat is tot dusver het beroep op de vereenvoudigde Bijstand voor zelfstandigen (Bbz)?

2

Betreft het aantal werkgevers dat Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) moet terugbetalen nog steeds 5.840 bedrijven? Is al duidelijk voor welke van de drie mogelijkheden deze mensen het vaakste kiezen: het terug te vorderen bedrag in één keer betalen, een coulante betalingsregeling afspreken of bezwaar aantekenen tegen het genomen besluit?

3

Wat is uw beeld van de situatie in de grensregio's en het beroep op coronasteunmaatregelen? Welke signalen zijn er? Kunt u dit opvragen bij de GrensInfoPunten?

Totaallijst feitelijke vragen Wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (XV) voor het jaar 2022 (Incidentele suppletoire begroting inzake het Steunpakket eerste kwartaal 2022) (35993-00) 1/1


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.