Verzoek om een advies van Adviescollege Toetsing Regeldruk inzake de regeldruk effecten inzake het voorstel van wet van de leden Romke de Jong en Maatoug tot wijziging van de Wet flexibel werken in verband met het bevorderen van flexibel werken naar arbeidsplaats (Wet werken waar je wilt) - Voorstel van wet van de leden Van Weyenberg en Maatoug tot wijziging van de Wet flexibel werken in verband met het bevorderen van flexibel werken naar arbeidsplaats (Wet werken waar je wilt)

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek om een advies van Adviescollege Toetsing Regeldruk inzake de regeldruk effecten inzake het voorstel van wet van de leden Romke de Jong en Maatoug tot wijziging van de Wet flexibel werken in verband met het bevorderen van flexibel werken naar arbeidsplaats (Wet werken waar je wilt) (35714)
Document­datum 09-09-2021
Publicatie­datum 09-09-2021
Externe link origineel bericht

2.

Tekst

2021Z15207/2021D32593

Van: Sijtsema, K.

Verzonden: woensdag 8 september 2021 15:06

Aan: Commissie SZW

CC: Maassen, A.J.A. (Agnes) ; Jong, R.H. de (Romke)

Onderwerp: Voorstel regeldrukeffectentoets voorstel ‘Werken waar je wilt’ (35.714)

Beste,

Initiatiefnemers Romke de Jong en Senna Maatoug van het voorstel ‘Werken waar je wilt’ (35.714) hebben eerder verzocht om plenaire behandeling van het voornoemde wetsvoorstel. De initiatiefnemers zijn van mening dat een advies van het Adviescollege Toetsing Regeldruk inzake de regeldrukeffecten van toegevoegde waarde kan zijn bij het plenair debat. Vanuit Bureau Wetgeving begrijp ik dat wij het voorstel daartoe op grond van artikel 7.35 van het RvO TK aan uw Commissie dienen te zenden. Hierbij, namens initiatiefnemers, dat voorstel.

Uiteraard kan plenaire behandeling van het voorstel achterwege blijven tot er reactie is van het Adviescollege.

Mocht er meer informatie nodig zijn aangaande het verzoek, dan ben ik uiteraard van harte bereid daarin te voorzien.

Met vriendelijke groet,

Koen Sijtsema

Juridisch adviseur D66

Wetgevingsjurist

Tweede Kamer der Staten-Generaal


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.