Verzoek om wetsbehandeling breed offensief (35394) uit te stellen tot na het verkiezingsreces - Wijziging van de Participatiewet en enkele andere wetten in verband met het verbeteren van de regeling voor loonkostensubsidie en enkele andere wijzigingen (uitvoeren breed offensief)

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek om wetsbehandeling breed offensief (35394) uit te stellen tot na het verkiezingsreces
Document­datum 04-02-2021
Publicatie­datum 04-02-2021
Externe link origineel bericht

2.

Tekst

2021Z02310/2021D05070

Van: Peters, R.

Verzonden: donderdag 4 februari 2021 12:29

Aan: Post, H.

Onderwerp: verzoek om wetsbehandeling breed offensief uit te stellen

Beste mensen,

Maandag spreken we over het ‘breed offensief’. Een wet die waarschijnlijk ook breed gedragen wordt. Maar de lijst met amendementen is aanzienlijk. En een aantal daarvan is zeer verstrekkend. Het is belangrijk dat aanpassen van wetten zorgvuldig gebeurt. Zorgvuldigheid gaat voor snelheid. Die les hebben we geleerd. Daarom wil ik mede namens Denk, VVD, SGP, D66, CU, 50+ en de PvdA het verzoek indienen de behandeling uit te stellen tot snel na het verkiezingsreces. Zodat we het wetsvoorstel ordentelijk en op zorgvuldige wijze kunnen behandelen.

Mvg

René Peters

CDA


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.