Brief commissie aan de staatssecretaris van Financiën: Verzoek om spoedig de stand van zaken te melden ten aanzien van oorlogsuitkeringen en het overleg daarover met Duitsland

1.

Kerngegevens

Officiële titel Aan de staatssecretaris van Financiën - Verzoek om spoedig de stand van zaken te melden ten aanzien van oorlogsuitkeringen en het overleg daarover met Duitsland
Document­datum 15-01-2021
Publicatie­datum 15-01-2021
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

I

fW e e Cl e KB m e r Commissie Financiën

DER STATEN-GENERAAL

Aan de staatssecretaris van Financiën - Fiscaliteit en Belastingdienst

Plaats en datum: Den Haag, 15 januari 2021

Betreft: Verzoek om spoedig de stand van zaken te melden over oorlogsgerelateerde

uitkeringen en het contact daarover met uw Duitse ambtsgenoot Ons kenmerk: 2020Z24485/2021D01964 Uw kenmerk: Uw brief van:

Geachte heer Vijlbrief,

In de procedurevergadering van de vaste commissie voor Financiën van 14 januari 2021 is gesproken over het verzoek van de commissie, aan u overgebracht bij brief van 9 december, om telefonisch contact op te nemen met Duitse ambtsgenoot inzake oorlogsgerelateerde uitkeringen.

De commissie heeft besloten u te verzoeken om spoedig de stand van zaken te melden in deze kwestie en van het overleg met uw Duitse ambtsgenoot daarover.

Bij deze breng ik u het verzoek van de commissie over.

Hoogachtend,

de griffier van de vaste commissie voor Financiën,

A.H.M. Weeber

Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA Den Haag

  • T. 
    070-3182211

 
 
 
 

3.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.