Brief commissie aan bewindspersoon: Verzoek om brief naar aanleiding van bericht Cedris "minder mensen met een arbeidsbeperking aan het werk zijn gekomen" - Wijziging van de Participatiewet en enkele andere wetten in verband met het verbeteren van de regeling voor loonkostensubsidie en enkele andere wijzigingen (uitvoeren breed offensief)

Deze brief is onder nr. ? toegevoegd aan wetsvoorstel 35394 - Verbeteren regeling voor loonkostensubsidie en andere wijzigingen gericht op mensen met een arbeidsbeperking (uitvoeren breed offensief) i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek om brief naar aanleiding van bericht Cedris "minder mensen met een arbeidsbeperking aan het werk zijn gekomen"
Document­datum 13-11-2020
Publicatie­datum 13-11-2020
Kenmerk 35394, nr. ?
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer

DER STATEN-GENERAAL

Commissie SZW

Aan de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Plaats en datum:

Betreft:

Ons kenmerk:

Den Haag, 12 november 2020 Reactie op artikel in Trouw 2020Z21216/2020D45713

Geachte heer Van 't Wout,

Met het oog op de verder behandeling van het wetsvoorstel Uitvoeren Breed Offensief (35394) verzoek ik u namens de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid een reactie te geven op het artikel in Trouw dat volgens Cedris er minder mensen met een arbeidsbeperking aan het werk zijn gekomen dan gemeld in de jaarlijkse rapportages van de banenafspraak.

Hoogachtend,

de griffier van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

M.E. Esmeijer

Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA Den Haag

  • T. 
    070-3182211

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.