Lijst van vragen: Verslag houdende een lijst van vragen over de Vaststelling van de begrotingsstaat van het Ministerie van Algemene Zaken (IIIA), de begrotingsstaat van het Kabinet van de Koning (IIIB) en de begrotingsstaat van de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (IIIC) voor het jaar 2021 (Kamerstuk 35570-III) - Vaststelling van de begrotingsstaat van het Ministerie van Algemene Zaken (IIIA), de begrotingsstaat van het Kabinet van de Koning (IIIB) en de begrotingsstaat van de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (IIIC) voor het jaar 2021

Deze lijst van vragen i is onder nr. ? toegevoegd aan wetsvoorstel 35570 III - Vaststelling begroting Ministerie van Algemene Zaken, Kabinet van de Koning en de CvT op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten 2021 i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verslag houdende een lijst van vragen over de Vaststelling van de begrotingsstaat van het Ministerie van Algemene Zaken (IIIA), de begrotingsstaat van het Kabinet van de Koning (IIIB) en de begrotingsstaat van de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (IIIC) voor het jaar 2021 (Kamerstuk 35570-III)
Document­datum 18-09-2020
Publicatie­datum 18-09-2020
Kenmerk 35570-III, nr. ?
Externe link origineel bericht

2.

Tekst

35570-III Vaststelling van de begrotingsstaat van het Ministerie van Algemene Zaken (IIIA), de begrotingsstaat van het Kabinet van de Koning (IIIB) en de begrotingsstaat van de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (IIIC) voor het jaar 2

nr. Verslag houdende een lijst van vragen

Vastgesteld (wordt door griffie ingevuld als antwoorden er zijn)

De vaste commissie voor Binnenlandse Zaken heeft een aantal vragen voorgelegd aan de Minister-president, de minister van Algemene Zaken de Vaststelling van de begrotingsstaat van het Ministerie van Algemene Zaken (IIIA), de begrotingsstaat van het Kabinet van de Koning (IIIB) en de begrotingsstaat van de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (IIIC) voor het jaar 2 (Kamerstuk 35570-III, nr. ).

De daarop door de Minister-president, de minister van Algemene Zaken op ………… gegeven antwoorden zijn hierbij afgedrukt.

Voorzitter van de commissie,

Ziengs

Adjunct-griffier van de commissie,

Hendrickx

Nr

Vraag

Bijlage

Blz. (van)

t/m

1

Wie is er verantwoordelijk voor de organisatie van en het uitnodigingsbeleid bij de dodenherdenking die elk jaar op 4 mei op de Dam in Amsterdam plaatsvindt?

2

Wie is de formele beslisser over wie aanwezig zijn bij de dodenherdenking die elk jaar op 4 mei op de Dam in Amsterdam plaatsvindt?

3

Waarom is besloten dat de volksvertegenwoordiging niet zou worden uitgenodigd bij de laatste dodenherdenking?

4

Heeft het ministerie van Algemene Zaken een standpunt ingenomen en geventileerd toen duidelijk werd dat de volksvertegenwoordiging niet was uitgenodigd bij de laatste dodenherdenking? Zo ja, wat was dat standpunt?

5

Hoeveel keer is er sinds de vorige begrotingsbehandeling in kabinetsverband gesproken over situaties waarin de media eerder werden geïnformeerd dan de Kamer?

6

6

Welke gevolgen heeft wettelijke erkenning van de Nederlandse gebarentaal voor (de begroting van) de Dienst Publiek en Communicatie?

8

7

Zijn er plannen om de wekelijkse persconferentie van de minister-president en het wekelijkse gesprek met de minister-president op vrijdag standaard te laten tolken door een tolk gebarentaal? Zo ja, vanaf wanneer? Zo nee, waarom niet?

8

8

Wat wordt concreet bedoeld met "een toenemende vraag om advies" vanuit het parlement? Welke adviezen betreft dit?

10

9

Hoe komt het dat het aantal bezoeken aan platformwebsites sterk fluctueert?

16

10

Wat is de verklaring van de grote verschillen in het aantal bezoeken aan Rijksoverheid.nl in 2019, 2020 en 2021?

16

Totaallijst feitelijke vragen Vaststelling van de begrotingsstaat van het Ministerie van Algemene Zaken (IIIA), de begrotingsstaat van het Kabinet van de Koning (IIIB) en de begrotingsstaat van de Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (IIIC) voor het jaar 2 (35570-III-0) 1/1


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.