Besluitenlijst procedurevergadering vrijdag 10 april 2020

1.

Kerngegevens

Officiële titel Besluitenlijst procedurevergadering vrijdag 10 april 2020
Document­datum 10-04-2020
Publicatie­datum 10-04-2020
Commissie(s) Binnenlandse Zaken (BIZA)
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer

DER STATEN-GENERAAL

Den Haag, 10 april 2020

Voortouwcommissie:    vaste commissie voor Binnenlandse Zaken

Document:    Besluitenlijst van de e-mailprocedure van vrijdag 10 april 2020

Agendapunt:    Verzoek van de leden Van der Molen (CDA) en Van der Graaf (CU) om te

rappelleren bij minister BZK aangaande de antwoorden op het schriftelijk overleg dat vorig jaar is gevoerd over de kabinetsreactie op de aangenomen motie Van der Molen en Van der Graaf over Vermogensnormen voor kwijtschelding lokale heffingen op elkaar afstemmen'. Het verslag van dit schriftelijk overleg is vastgesteld op 19 december 2019 (Kamerstuk 32315-13).

Zaak:    Brief van lid/fractie/commissie - Tweede Kamerlid, H. van der Molen (CDA) - 9

april 2020

Verzoek van de leden Van der Molen (CDA) en Van der Graaf (CU) om te rappelleren bij minister BZK aangaande de antwoorden op het schriftelijk overleg dat vorig jaar is gevoerd over de kabinetsreactie op de aangenomen motie Van der Molen en Van der Graaf over Vermogensnormen voor kwijtschelding lokale heffingen op elkaar afstemmen'. Het verslag van dit schriftelijk overleg is vastgesteld op 19 december 2019 (Kamerstuk 32315-13).

  • 2020Z06475

Besluit:    De fracties van VVD, D66, GL, SP, PvdA en 50PLUS hebben ingestemd met het

voorstel van de leden Van der Molen (CDA) en Van der Graaf (CU) om te rappelleren bij minister BZK aangaande de antwoorden op het schriftelijk overleg dat vorig jaar is gevoerd over de kabinetsreactie op de aangenomen motie Van der Molen en Van der Graaf over Vermogensnormen voor kwijtschelding lokale heffingen op elkaar afstemmen'. Het voorstel heeft een ruime meerderheid verworven van fracties die in de Kamer vertegenwoordigd zijn, waarmee het voorstel is aangenomen

Griffier:

C.J.M. Roovers

2020A01603

Activiteitnummer:


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.