Verzoek van de leden Van der Molen (CDA) en Van der Graaf (CU) om te rappelleren bij minister BZK aangaande de antwoorden op het schriftelijk overleg dat vorig jaar is gevoerd over de kabinetsreactie op de aangenomen motie Van der Molen en Van der Graaf over ‘vermogensnormen voor kwijtschelding lokale heffingen op elkaar afstemmen’. Het verslag van dit schriftelijk overleg is vastgesteld op 19 december 2019 (32315-13) - Wijziging van de Gemeentewet, de Provinciewet en de Waterschapswet in verband met de verruiming van de bevoegdheid van de raad, provinciale staten en het algemeen bestuur om kwijtschelding van belastingen te verlenen

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek van de leden Van der Molen (CDA) en Van der Graaf (CU) om te rappelleren bij minister BZK aangaande de antwoorden op het schriftelijk overleg dat vorig jaar is gevoerd over de kabinetsreactie op de aangenomen motie Van der Molen en Van der Graaf over ‘vermogensnormen voor kwijtschelding lokale heffingen op elkaar afstemmen’. Het verslag van dit schriftelijk overleg is vastgesteld op 19 december 2019 (Kamerstuk 32315-13)
Document­datum 09-04-2020
Publicatie­datum 09-04-2020
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Onderwerp: Verzoek tot rappelleren schriftelijk overleg vermogensnormen Beste Charles,

Mede namens collega Van der Graaf (Christenunie) doe ik de griffie het verzoek om de leden van de commissie Binnenlandse Zaken te vragen of zij in kunnen stemmen met het rappelleren bij de Minister aangaande de antwoorden op het schriftelijk overleg dat vorig jaar gevoerd is over de kabinetsreactie op de aangenomen motie Van der Molen en Van der Graaf over 'vermogensnormen voor kwijtschelding lokale heffingen op elkaar afstemmen.' Het verslag van dit schriftelijk overleg is vastgesteld op 19 december 2019. Ook de fracties van SP, PvdA en GroenLinks hebben vragen ingediend tijdens het schriftelijk overleg. Tot op heden heeft de commissie daarop geen antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

  • H. 
    (Harry) van der Molen

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.