Voorstel lid Paternotte (D66) SO morgen over ingelaste Transportraad

1.

Kerngegevens

Officiële titel Voorstel lid Paternotte (D66) SO morgen over ingelaste Transportraad
Document­datum 12-03-2020
Publicatie­datum 12-03-2020
Externe link origineel bericht

2.

Tekst

Geachte leden en plaatsvervangend leden van de vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,

Het lid Paternotte (D66) stelt n.a.v. onderstaande bericht voor om een schriftelijk overleg te voeren over de ingelaste Transportraad over de effecten van het coronavirus op de transportsector (hiervan is vooralsnog geen agenda beschikbaar). De deadline voor de inbreng zou worden gesteld op morgen om 12.00 uur. De minister zal worden verzocht om de beantwoording uiterlijk maandag aan de Kamer te doen toekomen. In overleg met de plenaire griffie zal worden bezien of er desgewenst nog een VSO voor de Transportraad kan worden ingepland.

Graag verneem ik uiterlijk VANDAAG om 17.00 uur (graag via ‘allen beantwoorden’ op dit e-mailbericht) of u kunt instemmen met het voorstel. Spoedig na de termijn van deze e-mailprocedure zal ik u informeren over de uitkomst.*

Met vriendelijke groet,

Benjamin Koerselman

Adjunct-griffier vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat


 
 
 
 

3.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.