Verzoek brief minister over de uitvoering motie inzake inzet bestemmingsreserve Dedicon t.b.v. breed aanbod

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek brief minister over de uitvoering motie inzake inzet bestemmingsreserve Dedicon t.b.v. breed aanbod
Document­datum 07-02-2020
Publicatie­datum 07-02-2020
Externe link origineel bericht

2.

Tekst

Van: Westerveld, L.

Verzonden: donderdag 6 februari 2020 18:18

Aan: Kler de E.C.E.

CC: Meenen van P. Vijverberg, Y.

Onderwerp: Rondvraag PV: Dedicon

Dag Eveline,

Graag wil ik, mede namens Paul, in de volgende procedurevergadering het verzoek voorleggen om een brief van de minister over de stand van zaken mbt Dedicon.

Ruim een jaar geleden hebben Paul en ik twee moties aangenomen gekregen die gingen over het verbreden van de taak van Dedicon door het mogen aanwenden van de bestemmingsreserve en zorgen dat een breed aanbod van aangepast lesmateriaal beschikbaar blijft.

Mbt beide moties zouden we graag een update willen. In de beantwoording van feitelijke vragen over de begroting stond overigens het onderstaande, maar die informatie hebben we bij mijn weten niet ontvangen.

Kan dit op de agenda?

Groetjes,

Lisa

328

Hoe wordt er in de begroting voor 2020 precies uitvoering gegeven aan motie van de leden Van Meenen en Westerveld over bestemmingsreserve?

Aan de motie is nog geen uitvoering gegeven. De TK zal, zoals opgenomen in de begroting 2020, over de uitvoering op korte termijn worden geïnformeerd.


 
 
 
 

3.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.