Verzoek van het lid Moorlag (PvdA) om een kabinetsappreciatie op het rapport Change Course, towards fair and sustainable travell for all van Sail to the COP

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek van het lid Moorlag (PvdA) om een kabinetsappreciatie op het rapport Change Course, towards fair and sustainable travell for all van Sail to the COP
Document­datum 06-02-2020
Publicatie­datum 06-02-2020
Externe link origineel bericht

2.

Tekst

Van: "Moorlag, W."

Datum: 6 februari 2020 om 07:40:01 CET

Aan: "Nava D."

Onderwerp: agenda eerstvolgende procedurevergadering



Beste Dennis,

Graag wil ik het volgende punt aan de orde stellen bij de rondvraag van de eerstvolgende PV:

Op 5 februari hebben vertegenwoordigers van Sail tot he COP een gesprek gevoerd met de Kamercommissie EZK. In het gesprek hebben zij het rapport Change Course, towards fair en sustainable travell for all toegelicht. Daarin is een breed pakket aan ideeën en voorstellen opgenomen om de CO2-uitstoot van mobiliteit te reduceren.

Ik stel de commissie voor om de minister van EZK en I&W te vragen het rapport van een appreciatie te voorzien, bij voorkeur na een gesprek te hebben gevoerd met de opstellers, en daarbij concreet in te gaan op de afzonderlijke voorstellen die in het rapport zijn opgenomen.

Met vriendelijke groet,

William Moorlag

Lid Tweede Kamer voor de PvdA

Economische Zaken en Klimaat & Landbouw, Visserij en Voedselkwaliteit


 
 
 
 

3.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.