Voorstel van het lid Koerhuis (VVD) om een schriftelijk overleg Vakantieparken in te plannen op donderdag 5 december 2019

1.

Kerngegevens

Officiële titel Voorstel van het lid Koerhuis (VVD) om een schriftelijk overleg Vakantieparken in te plannen op donderdag 5 december 2019
Document­datum 22-11-2019
Publicatie­datum 22-11-2019
Externe link origineel bericht

2.

Tekst

Voor de procedurevergadering donderdag 28-11-2019 zou Daniel Koerhuis (VVD) graag het volgende rondvraagpunt willen aanmelden:

  • Voorstel tot SO Vakantieparken

Toelichting

Het AO Standplaatsenbeleid/ Vakantieparken/ Handhaving kraakverbod is al een tijd ongepland. Daniel zou graag voor het deel vakantieparken een SO willen starten met inbrengdatum over donderdag 5 december 2019. Het gaat om de brieven:

  • Afschrift brief aan gemeenten over het beleidskader gemeentelijk standplaatsenbeleid
  • Actie-agenda vakantieparken 2018-2020
  • Onderzoek naar permanente bewoning van vakantieparken

Deze zijn niet recent, maar we wachten al heel lang op het AO en zouden nu over het gedeelte vakantieparken een SO willen starten.

Groet,

Malkis


 
 
 
 

3.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.