Brief commissie aan bewindspersoon: Verzoek om geen onomkeerbare stappen te zetten met betrekking tot het Ontwerpbesluit wijziging Aanbestedingsbesluit in verband met wijziging Gids Proportionaliteit - Nieuwe regels omtrent aanbestedingen (Aanbestedingswet 20..)

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek om geen onomkeerbare stappen te zetten met betrekking tot het Ontwerpbesluit wijziging Aanbestedingsbesluit in verband met wijziging Gids Proportionaliteit
Document­datum 11-09-2019
Publicatie­datum 11-09-2019
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

I

Tweede Kamer

DER STATEN-GENERAAL

Commissie EZK

Aan de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat

Plaats en datum Betreft:

Den Haag, 11 september 2019

Verzoek om geen onomkeerbare stappen te nemen met betrekking tot het Ontwerpbesluit wijziging Aanbestedingsbesluit in verband met wijziging Gids Proportionaliteit 32440-112/2019D35084

Ons kenmerk:

Geachte mevrouw Keijzer,

Hierbij kan ik u berichten dat de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat heden heeft besloten schriftelijk overleg te voeren over het Ontwerpbesluit wijziging Aanbestedingsbesluit in verband met wijziging Gids Proportionaliteit (Kamerstuk 32440, nr. 112). Namens de commissie verzoek ik u geen onomkeerbare stappen te nemen zolang de behandeling in de Kamer van het ontwerpbesluit niet is afgerond.

Hoogachtend,

de griffier van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat,

D.S. Nava

Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA Den Haag

  • T. 
    070-3182211

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.